26 Квітня 2024, 20:22 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація нової книги Ірини Філіппової в Києві - 6 Березня 2020

Презентація нової книги Ірини Філіппової в Києві

Категорія: «Події»
Дата: 06 Березня 2020 (П'ятниця)
Час: 18:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Київ
Місце: MANDARIN MAISON
Адреса: вул. Басейна, 6
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 511


Наступного разу подорожуючи до Парижа, не забудьте прихопити з собою нову книгу популярної письменниці Ірини Філіппової «Париж у смачній упаковці. Гастро-гід від дружини Його Високоповажності».

Після двох успішних видань книги «Париж в подарунковій упаковці» із серії «Записок дружини Його Високоповажності» авторка пропонує цьому місту упаковку ще й смачну.

У новій книзі авторка розмірковує про гастрономічні звички, кулінарні вподобання і гастро-безкомпромісність французів. Розповідає захоплюючі історії потрапляння різних страв і продуктів на наш стіл - чим смачненьким пригостили б ми з вами за обіднім столом французького короля Людовика XIV або його красуню-фаворитку?

Ірина Філіппова ділиться своїми рецептами і секретами етикетно-бездоганного споживання найделікатніших страв. Пропонує адреси щойно відкритих кафе і ресторанів, які не можна пропустити під час вашої наступної подорожі до Парижа. А ще до  Ліона, Довіля, Страсбурга чи Руана.

Втім головне - прогуляємося разом по "смачному" Парижу: рано вранці заскочимо на філіжанку капучино до кращих світанкових кафешок цього міста.

Насолодимося устрицями, равликами і рибкою в кращих місцях або ж вирушимо на вечірній обід до пафосного ресторану. Ірина Філіппова обіцяє поділитися всіма адресами, звідки голодним вийти вам буде не так вже й легко.

6 березня, 17:00. Київ, MANDARIN MAISON, вул. Басейна, 6


0 коментарів

Залишити коментар

avatar