25 Квітня 2024, 16:54 | Реєстрація | Вхід
/ Ірина Філіппова презентує книгу «На каблуке» | Київ - 23 Березня 2019

Ірина Філіппова презентує книгу «На каблуке» | Київ

Категорія: «Події»
Дата: 23 Березня 2019 (Субота)
Час: 15:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Київ
Місце: Книжковий магазин «Буква»
Адреса: вул. Б. Хмельницького, 3-Б
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 568


Книги Ірини Філіппової із серії «Записки жены Его Превосходительства» міцно завоювали інтерес публіки. Легка, ненав'язлива манера авторського оповідання, іронія і самоіронія, структура «лего», в якій написані книги, що не дає занудьгувати або втомитися від однієї теми, тримає читача в напрузі і зацікавленості протягом усього прочитання книги.

Дружина високопоставленого дипломата, посла України у Франції, Нідерландах, Монако, пише про теми, з якими знайома не з чуток. Доля впустила автора в закритий світ віталень і особняків Парижа, Гааги, Монте-Карло, Женеви, Страсбурга, а тепер Ірина Філіппова притримує відкритими «двері», не завжди доступні для широкого загалу, в які може прослизнути і читач.

«На Каблуке. Французские сюжеты жены Его Превосходительства» кружляє навколо різних аспектів основної теми - мистецтва жити "a-la francaise". На цей раз автор пропонує розглянути цю тему через призму «поверхнево-дівочої» тематики. На прикладах з історії та сучасності Франції та інших європейських країн автор торкається питань сім'ї, кар'єри, краси, кохання, залежності, незалежності і самодостатності сучасної жінки. Все в тій же ненав'язливій манері, що дозволяє перестрибувати від питань більш значущих до легких та ненав'язливих, автор нанизує лайфхаки і роздуми, удачі і помилки, історичні анекдоти і практичні поради, торкаючись тем, які жінок не залишать байдужими - краса, аромати, колір, прикраси, стиль, висока кухня і мистецтво столу - теми хороводять затишним попурі. Життя очима жінок століття XXI-го, які доводять, що поєднувати кар'єру, кохання, родину, незалежність, дітей, успіх, перемоги, захоплення і неземну красу, шарм і харизму не тільки потрібно і важливо, але і не так складно. Більше того, вони все це вже роблять - і давно, просто часом над цим не замислюються. Приклад французьких жінок, анонімних і відомих, історичних персонажів і зірок - відмінний benchmark, що дозволяє відштовхнутися від чужого досвіду, щоб краще розгледіти життя навколо себе. Автор доводить, що в українських і французьких жінок набагато більше спільного, ніж здається на перший погляд. Власні життєві помилки, лайфхаки і кумедні епізоди допомагають створити атмосферу інтимного діалогу з автором - розмовляємо на важливі теми з приємною посмішкою і з повним задоволення. Відмінна книга-підказка для чоловіків, які хочуть краще зрозуміти свою жінку!

Як і попередні книги про Париж і про правила етикету, нова книга «На Каблуке. Французские сюжеты жены Его Превосходительства» читається легко і доводить, що жіночі теми - це важливо, захоплююче, гендерно рівноправно і просто Fun!

23 березня, 14.00. Київ, Книжковий магазин «Буква», вул. Б. Хмельницького, 3-Б.


0 коментарів

Залишити коментар

avatar