25 Квітня 2024, 17:04 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація книжок Ніни Фіалко в Тернополі - 25 Лютого 2020

Презентація книжок Ніни Фіалко в Тернополі

Категорія: «Події»
Дата: 25 Лютого 2020 (Вівторок)
Час: 19:30
Вартість: безкоштовно
Місто: Тернопіль
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Валова, 5-9
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 481


Книгарня «Є» та видавництвом «Навчальна книга – Богдан» запрошують на презентацію книжок Ніни Фіалко «Нерівний шлюб», «Літні забави» та «Шукачі земного раю», яка відбудеться 25 лютого за участю авторки. Початок – о 18.30.

Ніна Фіалко – прозаїк, драматург, на рахунку якої півтора десятка літературних творів різної жанрової природи. 

«Нерівний шлюб»: У збірці ви знайдете оповідання, новели та повісті, написані упродовж кількох останніх років. Деякі з них були вже надруковані в обласних літературних журналах. Ці людські історії правдиві та захопливі, вони взяті з нашого життя, тому нікого не залишать байдужим. Книжка розрахована на широке коло читачів.

«Літні забави»: ці повісті — перша книга відомої романістки, присвячена дітям. Авторка часто спілкується з онуками, знає запити, вподобання, звички дітей, вміє проникливо, дотепно й правдиво зобразити їхній світ. Для широкого кола читачів.

«Шукачі земного раю»: соціально-психологічний роман — іще один ракурс осмислення сьогодення. Авторка захоплююче і точно відтворює життєвий шлях типового представника покоління, яке формувалось у тисяча дев’ятсот вісімдесятих, намагалось і вижити, й нажити статки в дев’яностих... Непросте і трагічне становлення українця, який волею обставин опинився тоді в Москві. Нелегкий вибір постав перед ним нині...


25 лютого, 18:30. Книгарня «Є», Тернопіль, вул. Валова, 5-9


0 коментарів

Залишити коментар

avatar