24 Квітня 2024, 05:34 | Реєстрація | Вхід
/ Майстер-клас із письма Марії Звєгинцової - 24 Лютого 2020

Майстер-клас із письма Марії Звєгинцової

Категорія: «Події»
Дата: 24 Лютого 2020 (Понеділок)
Час: 19:30
Вартість: безкоштовно
Місто: Харків
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Сумська, 3, м. «Історичний музей»
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 480


Книгарня «Є» запрошує на майстер-клас із креативного письма, який проводитиме Марія Звєгинцова. Захід відбудеться 24 лютого. Початок -  о 18:30.

Під час майстер-класу ми поговоримо про спільне й відмінне у художніх, журналістських і рекламних текстах, застосуємо playback як несерйозний спосіб знайти серйозну деталь, напишемо одну мініатюру для соціальної мережі.

«Літературний велосипед» – це авторський курс Марії Звєгинцової з розвитку мовленнєвої особистости. Його учасники створюють літературні мініатюри, пишуть рекламні тексти й репортажі, аналізують художні твори і себе як текст, складають вербальний скетчбук тощо – всі ці практичні завдання зорієнтовані не на сліпий «білдинг» і «прокачування скілів», а на внутрішній запит кожного з учасників. Курс буде цікавий насамперед письменникам, блогерам, психологам, журналістам і копірайтерам.

Марія Звєгинцова – авторка курсу, кандидатка філологічних наук, викладачка катедри журналістики ХДАК, редакторка, викладачка гуманітарних дисциплін ГО «Еммаус».


24 лютого, 18:80. Книгарня «Є», Харків, вул. Сумська, 3


0 коментарів

Залишити коментар

avatar