30 Квітня 2024, 17:15 | Реєстрація | Вхід
/ Андрій Бачинський зустрінеться з читачами у Києві - 18 Лютого 2020

Андрій Бачинський зустрінеться з читачами у Києві

Категорія: «Події»
Дата: 18 Лютого 2020 (Вівторок)
Час: 20:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Київ
Місце: Книгарня-кав'ярня Старого Лева
Адреса: вул. Сковороди, 6
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 539


У вівторок, 18 лютого, у Києві відбудеться розмова з письменником Андрієм Бачинським на тему «Хто вони – ідеальні книжкові герої: детективи, волоцюги, "ейнштейни”». Початок о 19:00 в Книгарні-кав'ярні Старого Лева (вул. Сковороди, 6). Модеруватиме розмову блогерка Аня Полегенько. Вхід вільний.

Андрій Бачинський – український письменник, відомий творами дитячої та підліткової літератури. І його герої – сучасні українські діти та підлітки, які увесь час потрапляють у вир неймовірних подій. Вони шукають скарби; проходять через складні випробування, іноді небезпечні для життя; рушають в мандрівки – час-від-часу моторошними підземеллями Львова; намагаються своїми знаннями законів фізики врятуватися зі справжнього полону. Книжки Андрія Бачинського захоплюють героями, сюжетом, динамікою. Тут поруч підступність та щирість, ненависть та дружба, тут пригодницький сюжет тісно переплітається з науково-практичними вставками. І про все це ми будемо говорити з автором.

І, звісно, згадаємо про книжки Андрія «Детективи в Артеку» та «Детективи з Артеку», «140 децибелів тиші», «Ватага Веселих Волоцюг», «З Ейнштейном у рюкзаку».


0 коментарів

Залишити коментар

avatar