03 Травня 2024, 18:06 | Реєстрація | Вхід
/ «Звіяні вітром бездержавності» в Кропивницькому - 18 Лютого 2020

«Звіяні вітром бездержавності» в Кропивницькому

Категорія: «Події»
Дата: 18 Лютого 2020 (Вівторок)
Час: 19:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Кропивницький
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Дворцова, 31
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 521


Книгарня «Є» запрошує на презентацію збірки короткої прози «Звіяні вітром бездержавності» (видавництво «Темпора») за участю авторки оповідання «Лілея» Наталії Смірнової, що відбудеться 18 лютого. Початок – о 18:00. Модератор – Андрій Домаранський.

Історична проза – є однією з найпопулярніших жанрів сучасної літератури, бо, цілком закономірно, долі людей і країн в декораціях тих чи інших епох цікавлять українських читачів. З 2017 року видавництво «Темпора» та портал «Літакцент» спільно проводять конкурс історичного оповідання «ProМинуле» для авторів, що пишуть на історичну тематику, а також читачів, які цікавляться минулим.

«Звіяні вітром бездержавності» – це 16 оповідань про те, ким були і чим жили представники української еліти у ХІХ столітті. Книжка містить тексти, що ввійшли до короткого списку другого конкурсу історичного оповідання «ProМинуле», а Наталія Смірнова - одна з його переможниць.

Про непрості життєві сюжети української еліти в антуражі Києва і Харкова, Полтави і Мінська, Гурзуфу і Качанівки ХІХ століття; про специфіку написання короткої прози та про інші твори Наталії Смірнової поговоримо у нашій книгарні у вівторок, 18 лютого, о 18:00. Приходьте обов'язково! Вхід вільний. Модерує Андрій Домаранський.


18 лютого, 18:00. Книгарня «Є», Кропивницький, вул. Дворцова, 31


0 коментарів

Залишити коментар

avatar