29 Березня 2024, 15:50 | Реєстрація | Вхід
/ Дитяча неділя: «Політика» Боґуся Янішевського - 16 Лютого 2020

Дитяча неділя: «Політика» Боґуся Янішевського

Категорія: «Події»
Дата: 16 Лютого 2020 (Неділя)
Час: 11:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Дніпро
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: проспект Д.Яворницького, 55
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 476


Книгарня «Є» запрошує дітей від 10 років та їхніх батьків на читання книжки Боґуся Янішевського «Політика. Те, чого дорослі не розкажуть» (видавництво «Моя книжкова полиця») та інтерактивну гру «Демократія». Захід відбудеться 16 лютого. Початок – об 11:00.

Ми поговоримо про владу, а також про те, звідки вона взялася, навіщо існує, як працює та чому її скрізь так багато. А ще – як від неї захиститися, коли вона аж надто розперізується. Для країни працюють політики, які мають дбати про те, щоб влада якнайкраще слугувала своїм  громадянам. Наприклад, вам. Або мені. І всім іншим людям, з яких складається країна, і для яких вона є спільним домом.

Але чи на цьому усе? Демократична держава також потребує допомоги своїх громадян, тому що політики не можуть розібратися з усім одні. Суспільство має робити все необхідне, не обмежуючись тільки голосуванням на виборах. Наприклад, громадяни теж можуть підтримувати державу, створюючи асоціації або фонди, займатися охороною демократії, реформуванням шкіл, охороною природи, доглядом за тваринами, підтримкою бідних та виконанням багатьох інших обов’язків.

16 лютого, 11:00. Книгарня «Є», Дніпро, проспект Д.Яворницького, 55


0 коментарів

Залишити коментар

avatar