29 Березня 2024, 08:01 | Реєстрація | Вхід
/ Дитяча субота: Читаємо «Пригоди маленького Нуві» - 7 Березня 2020

Дитяча субота: Читаємо «Пригоди маленького Нуві»

Категорія: «Події»
Дата: 07 Березня 2020 (Субота)
Час: 11:00
Вартість: обов'язкова реєстрація
Місто: Дніпро
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: проспект Д.Яворницького, 55
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 526


Книгарня «Є» запрошує дітей віком від 5 років та їхніх батьків на презентацію книги Анни та Оскара Сапенів «Пригоди маленького Нуві» (видавництво «Читаріум»). Захід відбудеться 7 березня об 11:00.

Ми познайомимося з книгою, яка побачила світ у 2020 році і розповідає нам про Нуві — маленьке черепашеня, що безтурботно живе на безлюдному острові. Воно займається винахідництвом і вигадує рецепти смачних та корисних страв. Одного разу, ховаючись від зливи, Нуві знаходить у темній печері гніздечко, повне дивних на вигляд яєць. Він забирає гніздечко додому й починає піклуватися про крихітних істот, що зростають усередині яєць. Якби ж він тільки знав, як сильно змінить його подальше життя ця несподівана знахідка! Нуві доведеться залишити свій затишний дім і пройти крізь численні випробування, аби визволити з біди нових друзів. На презентації ми прочитаємо уривки захопливої історії про мужність, відвагу, чуйність і щиру турботу. 

Книга буде цікава дітям як від 3 років для читання з батьками, так і від 6 років для самостійного читання. 

Також на наших гостей чекатимуть ігри на увагу, фантазію, спритність та креативність! Ми будемо вигадувати власних персонажів, викликати дощ і, звісно, подорожувати світом маленького, але дуже відважного черепашеня Нуві. 

Окрім цього, усі гості заходу отримають чудові призи та матимуть можливість підписати книгу у авторки!

7 березня, 11:00. Книгарня «Є», Дніпро, проспект Д.Яворницького, 55


0 коментарів

Залишити коментар

avatar