25 Квітня 2024, 03:05 | Реєстрація | Вхід
/ Дитяча субота: «Мармуровий пес» Аліни Штефан - 14 Березня 2020

Дитяча субота: «Мармуровий пес» Аліни Штефан

Категорія: «Події»
Дата: 14 Березня 2020 (Субота)
Час: 12:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Дніпро
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: проспект Д.Яворницького, 55
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 547


Книгарня «Є»  запрошує дітей від 5 років та їхніх батьків на презентацію книги сучасної української письменниці Аліни Штефан «Мармуровий пес» (видавництво «Ранок»), інтерактивні ігри та проведення палеонтологічних розкопок. Захід відбудеться 14 березня об 11:00.

Ми прочитаємо про зустріч  дівчинки, яку друзі називають Читачка та її скотч-тер’єра Дживса з дуже незвичним хлопцем. Неймовірна історія, яку він розповість, змусить  друзів блукати музеями в пошуках мармурового пса… Ця фантастична оповідь Аліни Штефан заохотить юних читачів уважніше придивлятися до свого улюбленого міста: його музеїв, парків і секретних місць і бачити незвичне у буденному.

Не відкладаючи у довгу шухляду, ми з гостями презентації проведемо власні палеонтологічні розкопки і дізнаємося ще один із мільйона способів дослідження прекрасного світу, що навколо нас. Звісно, не обійдеться без веселих ігор!

До уваги батьків: книга має три рівні складності тексту і належить до серії «Читальня», яку розробили та апробували методисти НЦ «Мала академія наук України», експерти з дитячого читання, тож вона буде цікавою для спільного прочитання з батьками і незамінною для перших самостійних кроків у світі літератури.

14 березня, 11:00. Книгарня «Є», Дніпро, проспект Д.Яворницького, 55


0 коментарів

Залишити коментар

avatar