25 Квітня 2024, 21:53 | Реєстрація | Вхід
/ Різдвяні забави з Мартою Сахно у Книгарні Лева - 17 Грудня 2019

Різдвяні забави з Мартою Сахно у Книгарні Лева

Категорія: «Події»
Дата: 17 Грудня 2019 (Вівторок)
Час: 19:30
Вартість: безкоштовно
Місто: Київ
Місце: Книгарня Старого Лева. Kyiv Edition
Адреса: вул. Прорізна, 10
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 591


17 грудня, у вівторок, запрошуємо вас, друзі, в Книгарню-кав'ярню Старого Лева в Києві (вул. Прорізна, 10) на знайомство з Різдвозавром. Це найдивовижніший різдвяний персонаж, якого тільки можна собі уявити.  А розкаже вам про нього Марта Сахно - перекладачка книжок «Різдвозавр» та «Різдвозавр та Зимова Відьма», які написав британський письменник і музикант Том Флетчер. Північний полюс, Санта, магічні олені, Зимова Відьма… на вас чекає чудова книжкова мандрівка, а ще - ельфійські пісні! Модерує зустріч Саломе Енгибарян.

Ми представимо вам також «Велику книгу різдвяних ігор», її теж переклала з англійської Марта Сахно. В цьому виданні зібрані найкращі настільні ігри для спільних забав у різдвяну пору. За допомогою фішок та кубиків читачі потрапляють  у неймовірний світ Різдва, повний ельфів, оленів, барвистих пакуночків і лісорубів.

Марто Сахно народилася у Львові. Її перу належать переклади таких книжок, як «Різдвозавр» та «Різдвозавр та Зимова Відьма» Тома Флетчера, «Велика книга різдвяних ігор» Клаудії Бордін, «Професор Астрокіт і світ атомів. Подорож фізикою» Домініка Воллімена, «Супер'їжа на щодень» Джеймі Олівера.


17 грудня, 18:30. Книгарня Старого Лева. Kyiv Edition, вул. Прорізна, 10


0 коментарів

Залишити коментар

avatar