29 Березня 2024, 10:00 | Реєстрація | Вхід
/ Культурні відносини України та ЄС: Премії ЄС у сфері культури - 16 Грудня 2019

Культурні відносини України та ЄС: Премії ЄС у сфері культури

Категорія: «Події»
Дата: 16 Грудня 2019 (Понеділок)
Час: 14:30
Вартість: обов'язкова реєстрація
Місто: Київ
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 645


16 грудня о 14:30 у місті Києві відбудеться Третя міжнародна конференція-шоукейс «Культурні відносини України та Європейського Союзу: Премії ЄС у сфері культури», організована Національним бюро програми ЄС «Креативна Європа» в Україні. 

Мета конференції-шоукейсу: підведення підсумків участі України у преміях ЄС за підтримки програми «Креативна Європа» у 2019 році, а також обговорення можливостей та перспектив участі українських представників сектору культурних та креативних індустрій у решті з них. 


В рамках події буде проведено три панельні дискусії, які присвячені різним преміям - «Загальний огляд премій ЄС: архітектура, культурна спадщина, музика», «Культурна столиця Європи» та «Літературна премія Європейського Союзу»

На перших двох дискусійних панелях будуть обговорені можливості, які надають ці премії для країн-учасниць. Представники розкажуть про існуючі виклики та що потрібно зробити, щоб українські представники могли брати повноцінну участь у всіх преміях ЄС у сфері культури. 

Третя панель буде присвячена «Літературній премії Європейського Союзу». Енн Бергман-Тахон, представник премії, розкаже, чому для них важливо із кожним роком залучати нові країни до Премії, а перша лауреатка премії від України, Гаська Шиян, розповість, які можливості отримують лауреати премії.  

До участі запрошуються представники культурних, креативних та аудіовізуальних індустрій, громадських інституцій і проектів, державних, муніципальних та локальних органів влади.

Заявки на участь приймаються до 8 грудня 2019 року за посиланням: https://forms.gle/V59xRYvLg4Ctu6WD7
Акредитація ЗМІ: https://forms.gle/ryKyV96dzsm3L51F7

Зверніть увагу: конференція-шоукейс розрахована на обмежену кількість осіб. У разі, якщо ми отримаємо більшу кількість заявок, учасників буде відібрано на конкурсній основі. Усі учасники отримають підтвердження про участь не пізніше 10 грудня 2019 року.

Детальна інформація щодо місця проведення заходу та програма будуть надіслані відібраним учасникам заходу. 

За додатковою інформацією звертайтесь за е-мейлом: creativeeurope.in.ua@gmail.com



0 коментарів

Залишити коментар

avatar