27 Квітня 2024, 22:30 | Реєстрація | Вхід
/ V Міжнародний ярмарок грантів у сфері культури - 2 Листопада 2023

V Міжнародний ярмарок грантів у сфері культури

Категорія: «Події»
Дата: 02 Листопада 2023 (Четвер)
Час: 10:00
Вартість: Обов'язкова реєстрація
Місто: Київ
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 342


Національне бюро програми ЄС «Креативна Європа» в Україні запрошує на П’ятий міжнародний ярмарок грантів у сфері культури! 

Це вже традиційний захід, який, на жаль, ми не мали змоги організувати минулого року. Але в умовах сьогодення культурний та креативний сектор України як ніколи потребує підтримки, тож ми вирішили цього року організувати п’ятий ювілейний ярмарок, що стане ефективним майданчиком для спілкування між грантодавцями та представниками культурного і креативного сектору України, які перебувають у пошуку фінансової підтримки для своїх культурних проєктів та ініціатив. Наскрізною тематикою цьогорічного заходу буде тема монетизації культури. Ми запросили найкращих професіоналів з багаторічним досвідом як в міжнародних, так і в українських організаціях, що здійснюють фінансову підтримку культурних проєктів. Зокрема, поговоримо про зміни та нові виклики у державному фінансуванні сектору та про місце України в глобальних змінах і як нам впроваджувати європейські цінності. 

Ярмарок відбудеться 02 листопада офлайн в Києві. 

Чому варто відвідати наш захід? 

Ви отримаєте можливість дізнатись про можливості грантової підтримки від українських інституцій, програм та ініціатив, а також від європейських та міжнародних програм. Ви також дізнаєтесь про найбільш актуальну інформацію сектору та матимете змогу обмінятись власним досвідом та зустріти потенційних партнерів для ваших майбутніх проєктів. Також, в рамках нашого заходу, будуть проведені воркшопи від українських та міжнародних організацій, які допоможуть ефективно знаходити кошти на проєкти та писати грантові заявки. 

З чого ще буде складатися захід?

Окрему увагу хочемо приділити панельній дискусії "Роль і місце грантового фінансування культурного та креативного сектору у контексті глобальних та європейських трансформацій структури зайнятості населення, ринку праці та зміни парадигми та механізмів монетизації сектору”, що стане головною темою цьогорічного Ярмарку. 

В рамках заходу також відбудуться:

  • воркшоп про проєктний менеджмент в сфері культури та грантовий менеджмент
  • дискусія про інклюзивне відновлення української  культури та креативних секторів від проєкту 'Restoring Ukraine together', що реалізується мережею захисту національних інтересів 'АНТС' за фінансової підтримки Європейського Союзу
  • дискусія за участі проєктних менеджерів бюро програми «Креативна Європа» з різних країн-учасниць програми
  • воркшоп від Українського культурного фонду у світлі відкриття нового грантового сезону
Ви також зможете отримати безкоштовні консультації від представників грантових програм та ініціатив. 

Участь у заході є безкоштовною. 

Щоб відвідати захід, необхідно зареєструватися до 18 жовтня включно за посиланням: https://forms.gle/bq71THp96g2znkzY6 

Бюро не компенсує ваші витрати на проїзд та проживання. Якщо вам потрібне офіційне запрошення для оформлення відрядження, просимо повідомити, написавши листа на нашу пошту creativeeurope.in.ua@gmail.com

Місце проведення заходу вміщує обмежену кількість осіб, всім відібраним учасникам ми надішлемо підтвердження їх участі.

З безпекових причин локація заходу буде повідомлена всім відібраним учасникам напередодні проведення заходу. Локація має надійне бомбосховище та має безперебійне підключення до електромережі. 

Партнери заходу: Український культурний фонд та проєкт 'Restoring Ukraine together', що реалізується мережею захисту національних інтересів 'АНТС' за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Контакти Бюро в Україні: 
creativeeurope.in.ua@gmail.com
Telegram-канал: https://t.me/creativeeuropeua


0 коментарів

Залишити коментар

avatar