28 Березня 2024, 15:35 | Реєстрація | Вхід
/ Дискусія «Улас Самчук і Карпатська Україна» - 28 Листопада 2019

Дискусія «Улас Самчук і Карпатська Україна»

Категорія: «Події»
Дата: 28 Листопада 2019 (Четвер)
Час: 18:30
Вартість: безкоштовно
Місто: Рівне
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Короленка, 2
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 495


Книгарня «Є» та видавництво «Навчальна книга - Богдан» запрошують на дискусію «Улас Самчук і Карпатська Україна», що відбудеться 28 листопада. Учасники: Олександр Гаврош, Андрій Жив’юк, Сергій Синюк. Початок – о 18:30.

Три книги, які об’єднує постать Уласа Самчука та Карпатська Україна.
Книга «Улас Самчук: ескізи до творчого портрета» Сергія Синюка — динамічний і загадковий життєпис одного з найцікавіших майстрів української прози ХХ століття. Та найточнішу автобіографію письменник Улас Самчук залишає у власних творах. Його книга публіцистики «Репортажі з Карпатської України» (укладач Андрій Жив’юк), охоплює передовиці, репортажі, замітки, які він опублікував у газетах «Нова Свобода» (Хуст), «Українське Слово» (Париж), «Наступ» (Прага) періоду Карпатської України 1938–1939 років.

Відомий журналіст та письменник Олександр Гаврош у книзі «Нескорена Карпатська Україна» розповідає про свої знахідки, пов’язані з Карпатською Україною, що стала центром українського політичного життя у 1938–1939 роках. Окрім журналістських розвідок, книжка містить і п’єсу автора «Останнє танґо у Хусті», прем’єра якої з успіхом відбулася 14 березня 2019 року в рамках святкування 80-річчя Карпатської України.

Запрошуємо вас на розмову про неординарну особистість Уласа Самчука та нескорену Карпатську Україну.



0 коментарів

Залишити коментар

avatar