18 Квітня 2024, 05:54 | Реєстрація | Вхід
/ «Імена на обкладинках». Презентація у Львові - 20 Листопада 2019

«Імена на обкладинках». Презентація у Львові

Категорія: «Події»
Дата: 20 Листопада 2019 (Середа)
Час: 19:30
Вартість: безкоштовно
Місто: Львів
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: проспект Свободи 7
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 553


Книгарня «Є» та видавництво «Навчальна книга – Богдан» запрошують на презентацію нових книг із серії «Ім’я на обкладинці», що відбудеться 20 листопада. Учасники презентації: Лана Перлулайнен, Сергій Синюк, Олена Ходюк, Андрій Жив’юк. Початок – о 18:30.

Імена на обкладинках – це серія книг видавництва «НК – Богдан», у якій постаті з підручників історії з сухої біографії на кілька рядків перетворюються у реальних людей, долею яких переймаєшся, якими захоплюєшся або ж, навпаки, - які викликають лише негатив, але у будь-якому випадку, заставляють читача з головою поринути у хитросплетіння своїх життів. На цих сторінках історичні постаті оживають. Українські автори презентуватимуть нові книги про тих, хто залишив вагомий відбиток на українській та світовій історії, письменники розкажуть про пошуки натхнення у тих, про кого пишуть та поділяться деталями із життя своїх персонажів, які існували, творили та змінювали життя навколо себе за своїх часів та незмінно продовжують бути на устах і по нині.

Книжки: Олена Ходюк «Гремислава», Лана Перлулайнен «Марина Мнішех : Імператриця смути», Сергій Синюк «Улас Самчук: ескізи до творчого портрета», Андрій Жив’юк «Репортажі з Карпатської України».




0 коментарів

Залишити коментар

avatar