20 Квітня 2024, 07:48 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація графічної біографії Анни Франк - 4 Листопада 2019

Презентація графічної біографії Анни Франк

Категорія: «Події»
Дата: 04 Листопада 2019 (Понеділок)
Час: 18:30
Вартість: безкоштовно
Місто: Київ
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Лисенка, 3, м. «Золоті ворота»
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 623


Книгарня «Є», видавництво «Дух і Літера» та Центр юдаїки запрошують на презентацію графічної біографії Анни Франк у рамках проекту «Вчимося пам’ятати» та за підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини. Учасники: Леонід Фінберг, Матіас Андре Ріхтер, Тетяна Бородіна та Ігор Винокуров. Захід відбудеться 4 листопада. Початок – о 18:30. Модераторка – Анна Прохорова.

Спираючись на унікальні історичні місця, архіви та матеріали Будинку Анни Франк в Амстердамі, – автори бестселерів «Нью-Йорк таймс» Сід Джейкобсон та Ерні Колон створили першу авторизовану графічну біографію Анни Франк.

Тут представлено життя батьків Анни, Едіт та Отто; перші роки життя Анни у Франкфурті; поширення нацизму; еміграцію Франків до Амстердама; війну та окупацію; життя Анни у таємній прибудові; зраду й арешт; її депортацію та смерть у Берґен-Бельзені; виживання батька Анни та публікація її вражаючого щоденника.

До участі запрошені:

  • Леонід Фінберг – головний редактор видавництва «Дух і Літера».
  • Матіас Андре Ріхтер – координатор німецько-українського проекту «Erinnerung lernen/ Вчимося пам’ятати».
  • Тетяна Бородіна та Ігор Винокуров – наукові співробітники Центру юдаїки НаУКМА.
Видання стало можливим під егідою проекту «Erinnerung lernen/Вчимося пам’ятати», який проводиться за підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини у рамках програми з Розширення співпраці з громадянським суспільством у країнах Східного партнерства 2019.




0 коментарів

Залишити коментар

avatar