26 Квітня 2024, 01:52 | Реєстрація | Вхід
/ Галина Вдовиченко презентує новий роман у Києві - 27 Жовтня 2019

Галина Вдовиченко презентує новий роман у Києві

Категорія: «Події»
Дата: 27 Жовтня 2019 (Неділя)
Час: 18:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Київ
Місце: Creative Women Space
Адреса: пров. Михайлівський, 9Б, 1-й під’їзд
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 623


«Видавництво Старого Лева» та Creative Women Space запрошують на презентацію довгоочікуваного нового роману Галини Вдовиченко «Найважливіше – наприкінці», що відбудеться у неділю, 27 жовтня, у Києві. Початок о 18:00 у Creative Women Space (пров. Михайлівський, 9Б). Модеруватиме розмову Ганна Улюра. Вхід вільний.

«Найважливіше – наприкінці» – це гранично інтимна книга у тому сенсі, що розповідає історію стосунків чоловіка та жінки без прикрас. Хто вони, ці нові герої Галини Вдовиченко? І чи такі вже нові?

Сьогодні чоловік та жінка на шляху війни одне з одним, взаємних образ та розчарувань. Завтра – перемир’я, спільні надії та плани. А далі чиєсь необережне слово вкотре ламає крихку ідилію... Врешті-решт, провівши разом третину життя у перемогах та поразках, «дорослі діти» потрапляють у час, коли нарешті варто зрозуміти себе та одне одного.
 
Нова книжка Галини Вдовиченко – про тонкий психологізм стосунків, про вміння прощати й не розмінюватися на дрібниці, бути уважними одне до одного і до себе, цінуючи кожну мить цього несамовито швидкоплинного життя. 




0 коментарів

Залишити коментар

avatar