23 Квітня 2024, 21:57 | Реєстрація | Вхід
/ Ілларіон Павлюк презентує роман «Танець недоумка» - 9 Жовтня 2019

Ілларіон Павлюк презентує роман «Танець недоумка»

Категорія: «Події»
Дата: 09 Жовтня 2019 (Середа)
Час: 19:00
Вартість: Безкоштовно
Місто: Київ
Місце: Центральна бібліотека ім. Т.Г. Шевченка для дітей м. Києва
Адреса: проспект Перемоги, 25а
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 726


Ілларіон Павлюк, автор нуарного детективу «Білий попіл», презентує нову книжку — органічне поєднання наукової фантастики та психологічної прози — роман «Танець недоумка». Книжка вийшла друком нещодавно у «Видавництві Старого Лева»Головний герой роману «Танець недоумка» робить помилку за помилкою. І лише тоді, коли починає це усвідомлювати, настають зміни. Його доля визначена — у героя, можливо, є генетична хвороба, яка пришвидшує його деградацію з кожною хвилиною. Його основна цінність — сім'я. Найбільший страх — за їхнє майбутнє.

Чекаємо вас у середу, 9 жовтня о 19:00 у Центральній бібліотеці ім. Т.Г. Шевченка для дітей м. Києва (проспект Перемоги, 25А) на презентації книги «Танець недоумка» Ілларіон Павлюк. Модеруватиме подію Михайло Бриних.



Головний герой книжки космічний біолог Гіль, за плечима якого чимало військових операцій, переживає не найкращі часи: безробіття, безгрошів’я, сім’я на межі розлучення, ще й висока ймовірність, що проявиться спадкова генетична хвороба, в якій швидка смерть — це чи не найкращий фінал. І ось неочікувано з’являється пропозиція роботи, яка, здавалося б, вирішує всі проблеми одночасно: наукова експедиція на далеку планету. Хороші гроші, медична страховка, мінімальні ризики. Чи виявиться рішення летіти, до якого підштовхує страх, правильним? І чи такі вже мінімальні ризики на далекій і химерній планеті Іш-Чель?

«Ілларіон Павлюк зробив це знову: взявся за не надто популярний в українській літературі жанр (цього разу йдеться про наукову фантастику) — і створив у ньому книжку-подію, принагідно модифікувавши сам канон жанру», — ділиться Михайло Бриних.

«Мені пощастило – я прочитав «Танець Недоумка» одразу після першої книги Ілларіона Павлюка «Білий Попіл». У новому романі сюжет ще більш закручений, ніж у попередньому, тут ще більше дієвості та несподіваних поворотів, але зрештою все стає на свої місця й розкладається по поличках. Не здивуюся, якщо після виходу книги Голлівуд захоче придбати права на екранізацію! Але трапляються й жахливі моменти – це коли ти, не маючи достатньо вільного часу на читання, вирішуєш хоча би закінчити розділ і змушений зупинитися на словах «кошмар стався вранці наступного дня»… — каже про роман Сашко Положинський.

Ілларіон Павлюк — журналіст і теледокументаліст, автор низки гучних документальних стрічок. Починав телевізійний шлях у новинах як репортер-міжнародник — спеціалізувався на арабо-ізраїльському конфлікті. Останні десять років працює над виробництвом телевізійних програм, ігрових серіалів і документальних фільмів як продюсер та сценарист. 2015-го брав участь у війні на Cході в складі добровольчого батальйону. Автор романів «Білий попіл» і «Танець недоумка».


0 коментарів

Залишити коментар

avatar