19 Квітня 2024, 15:55 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація журналу «Локальна історія» в Харкові - 2 Жовтня 2019

Презентація журналу «Локальна історія» в Харкові

Категорія: «Події»
Дата: 02 Жовтня 2019 (Середа)
Час: 18:30
Вартість: Безкоштовно
Місто: Харків
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Сумська, 3, м. «Історичний музей»
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 656


Книгарня «Є»  та проект Локальна історія запрошують на презентацію історичного ґлянцевого журналу «Локальна історія», що відбудеться 2 жовтня. Початок —  о 18:30.

«Локальна історія» - перший і поки що єдиний ґлянцевий історичний журнал в Україні. Він став продовженням однойменного проекту. Протягом останніх шести років його учасники досліджували історію локальних місць – сіл та містечок Західної України, а також записували свідчення старожилів про ключові історичні події.

Тематика журналу не обмежується історією Галичини - кожен номер містить матеріали щодо історії різних регіонів України. Зокрема, у вересневому номері - стаття «Як відбувалося залюднення Слобожанщини» з майстерною інфографікою, репортаж з Пархомівки - рідного села Казимира Малевича, інтерв'ю з Сергієм Лозницею, режисером фільму «Донбас» та багато іншого. 

Під час презентації автори журналу розкажуть, як втримати баланс між академічною історією та історією публічною, яка може бути цікавою багатьом, а також про місію проекту, виклики для друкованого видання в Україні та перспективи розширення історичного медійного контенту.

На презентації буде можливість придбати попередні випуски «Локальної історії».
Віталій Ляска - головний редактор журналу.
Іван Спринь - співзасновник журналу.
Катя Москалюк - більд-редакторка журналу. 
Павло Стех  -  журналіст, автор статей.




0 коментарів

Залишити коментар

avatar