20 Квітня 2024, 07:46 | Реєстрація | Вхід
/ Роман «Аномалія» Андрія Новіка в Тернополі - 18 Березня 2020

Роман «Аномалія» Андрія Новіка в Тернополі

Категорія: «Події»
Дата: 18 Березня 2020 (Середа)
Час: 19:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Тернопіль
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Валова, 5-9
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 476


Книгарня «Є» та видавництво «Клуб сімейного дозвілля» запрошують на презентацію роману Андрія Новіка «Аномалія», яка відбудеться 18 березня за участі автора. Початок – о 18.30.

Любите наукову фантастику та карколомні пригоди? Тоді запрошуємо вас на презентацію нового роману Андрія Новіка "Аномалія"! Приходьте і почуєте багато цікавого про неймовірні факти, зібрані в сюжеті книги! Кожен гість презентації матиме змогу отримати не тільки книгу з підписом автора, а ще й брендовану закладинку та листівку!

«Гамбург, наші дні. Науковця Александера Бунге знаходять мертвим у власному кабінеті. Він був одним з учасників експериментів з виявлення гравітаційної аномалії в кристалах. Агент спецслужби Маркус Бруннер починає розслідування. Тим часом українці Остап, Віталій, Ян та Марта прилітають в Марокко на відпочинок. Під час екскурсії вони опиняються в моторошній ДТП. Це було так дивно, наче водії випали з цієї реальності на кілька секунд. Остап розуміє, що відбувається щось незвичайне. А потім він зустрічає Аміру — дівчинку, що вижила після тієї ДТП. І стала інакшою… Тепер на неї розпочато полювання. Аміра якось пов’язана зі смертю науковця Бунге. Бруннер хоче знайти дівчинку, бо вона — ключ до катастрофи…»

Андрій Новік — український письменник, автор романів "Останній спадок” (трилер, детектив) та "Аномалія” (наукова фантастика). Прихильник таємничих та захоплюючих, однак абсолютно реальних історій, які і лягають в основу авторських книг.

18 березня, 18:30. Книгарня «Є», Тернопіль, вул. Валова, 5-9


0 коментарів

Залишити коментар

avatar