24 Квітня 2024, 06:05 | Реєстрація | Вхід
/ Літературна резиденція в Бучачі: Василь Махно - 15 Вересня 2019

Літературна резиденція в Бучачі: Василь Махно

Категорія: «Події»
Дата: 15 Вересня 2019 (Неділя)
Час: 17:00
Вартість: Безкоштовно
Місто: Бучач
Місце: Арт-Двір Бучач
Адреса: вул. Галицька, 21
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 972


15 вересня 2019 о 17:00 запрошуємо на зустріч із письменником Василем Махном (США), котрий є учасником цьогорічної літературної резиденції в Бучачі. Презентація відбудеться у просторі Арт-Двір Бучач.

Василь Махно - поет, прозаїк, есеїст. Народився у Чорткові, що на Тернопільщині. Працював викладачем літератури у Тернопільському, пізніше у Ягеллонському університеті. З 2000 року мешкає у Нью-Йорку.

Автор 12 поетичних збірок, двох книжок есеїстики, перекладів з польської. У 2015 році збірка оповідань Василя Махна «Дім у Бейтінґ Голлов» стала переможцем конкурсу «Книга року ВВС». Твори перекладено і опубліковано двадцятьма п’ятьма мовами. Учасник багатьох Міжнародних поетичних фестивалів у Сербії, Польщі, Словенії, Румунії, Німеччині, Індії, Колумбії, Нікараґуа та США. 


У Бучачі Василь Махно запрезентує свої нові книги, зокрема книгу есе "Околиці та пограниччя", де серед текстів є й Бучач, а також щойновиданий роман "Вічний календар", що описує історичні події, пов'язані з Язлівцем, що неподалік Бучача.

Подія відбудеться в рамках літературної резиденції за підтримки фонду Ukrainian Jewish Encounter.

15 вересня, 17:00. Бучач, Літературний центр імені Аґнона, вул. Галицька, 21


0 коментарів

Залишити коментар

avatar