26 Квітня 2024, 23:27 | Реєстрація | Вхід
/ «Літературний шкільний автобус» в Музеї Літератури - 2 Вересня 2019

«Літературний шкільний автобус» в Музеї Літератури

Категорія: «Події»
Дата: 02 Вересня 2019 (Понеділок)
Час: 11:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Київ
Місце: Національний Музей Літератури України
Адреса: вул. Богдана Хмельницького, 11
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 499


2 вересня до Дня знань відбуватиметься насичена програма з кураторськими екскурсіями, квестами, пізнавальними іграми, дитячим майданчиком та фотозоною «Мій день у Колегії Павла Ґалаґана», де всі охочі матимуть можливість зробити пам’ятне фото у меморіальній бібліотеці Колегії Павла Ґалаґана за столом із давнім письмовим приладдям та підручниками самих колегіатів. 

Протягом дня проводитимуться різноманітні кураторські екскурсії виставками, присвяченими творчості Івана Котляревського, Пантелеймона Куліша та Валерія Шевчука від наших науковців. Діятиме квест-екскурсія «МузЕНЕЙні мандри», де в ігровій формі відвідувачі відкриють для себе «Енеїду» по-новому, ознайомляться з картинами Анатолія Базилевича та вповні відчують атмосферу автентичної України. 

Для найменших відвідувачів відкривається літературно-мистецька виставка «Літературний шкільний автобус» на дитячому майданчику, де представлено прекрасні ілюстрації до народних й авторських казок разом із книжками Національного видавництва дитячої літератури "Веселка”.

Вхід у цей день до музею безкоштовний!

Національний Музей Літератури України, вул. Богдана Хмельницького, 11


0 коментарів

Залишити коментар

avatar