26 Квітня 2024, 21:43 | Реєстрація | Вхід
/ Лекція-обговорення «Що таке пермакультура?» - 16 Липня 2019

Лекція-обговорення «Що таке пермакультура?»

Категорія: «Курси та лекції»
Дата: 16 Липня 2019 (Вівторок)
Час: 18:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Харків
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Сумська, 3, м. «Історичний музей»
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 593


Книгарня «Є» та ГС «Пермакультура в Україні» запрошують на лекцію-обговорення «Що таке пермакультура або як виростити безпечну їжу серед шумного міста». Захід відбудеться 16 липня. Початок — о 18.00. 

Пермакультура — це навчання в природи. На лекції ви дізнаєтеся, як виникла пермакультура, які принципи лежать в її основі, як вирощувати їжу в населених пунктах і що зробити, щоб це було не лише смачно, але й безпечно, а також про досвід різних країн у цій сфері. Пермакультура дозволяє зробити наше життя більш стійким та продуктивним і організувати наш простір (дім, город, сад, господарство, місто, суспільство) у гармонії з природою та екологічними законами. 

Ірина Казакова — координаторка Мережі пермакультурних центрів, науковиця у сферах аграрної економіки та економіки природокористування, пермакультурна дизайнерка.

ГС «Пермакультура в Україні» — громадське об’єднання, метою якого є захист права жителів України на повноцінне та здорове середовище існування. Спілка організовує сертифікаційні та тематичні курси пермакультурного дизайну, перекладає та розповсюджує відповідну літературу та провадить дизайнерське консультування. 


16 липня, 18:00. Харківcька Книгарня «Є», вул. Сумська, 3, м. «Історичний музей»


0 коментарів

Залишити коментар

avatar