24 Квітня 2024, 16:27 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація книжки «Я і Конституція» у Харкові - 8 Липня 2019

Презентація книжки «Я і Конституція» у Харкові

Категорія: «Події»
Дата: 08 Липня 2019 (Понеділок)
Час: 17:30
Вартість: безкоштовно
Місто: Харків
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Сумська, 3, м. «Історичний музей»
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 592


Книгарня «Є» та Видавництво Старого Лева запрошують дітей від 6 років і дорослих на зустріч із письменницею Ларисою Денисенко та презентацію книжки «Я і Конституція». Захід відбудеться 8 липня. Початок ― о 17.30. Модератор ― Ігор Соломадін.

Чи знаєш ти, що таке Конституція України? І як в одній книзі може поміститися все наше життя і життя всієї країни? Адже Конституція — це не просто набір правил про державу, про вибори, права і обов’язки суспільства та кожного громадянина. Це найвищий закон, який встановлює та визначає державний устрій, контролює владу, нагадує про повагу і який, наче компас, дозволяє тобі почуватися у безпеці та здійснювати усі свої мрії. Конституція як компас? Так! Бо у ній про те, хто ти як особис­тість і хто ми як народ на карті світу, яка наша точка відліку і який керунок маємо обрати, щоб іти у правильному напрямку.

«Конституція – не для юристів, а для всіх людей, зокрема й дітей. Вона має бути написана зрозумілою мовою.Вона має бути написана зрозумілою мовою. Деякі процеси не можна збагнути на власному досвіді з погляду дитини. Малеча може лише поговорити з мамою чи татом. Тому ми намагалися адаптувати конституційну мову на мову життя, щоб було зрозуміло, як врешті працює Конституція», – розповідає Лариса Денисенко.

Лариса Денисенко — українська письменниця, адвокат, правозахисниця, телеведуча, радіоведуча, членкиня Українського ПЕН. Авторка дитячих книжок«Усміхаки», «Майя та її мама».

8 липня, 17:30. Харківcька Книгарня «Є», вул. Сумська, 3, м. «Історичний музей»


0 коментарів

Залишити коментар

avatar