23 Квітня 2024, 18:12 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація журналу «Локальна історія» в Києві - 5 Липня 2019

Презентація журналу «Локальна історія» в Києві

Категорія: «Події»
Дата: 05 Липня 2019 (П'ятниця)
Час: 19:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Київ
Місце: Книгарня «Буква»
Адреса: вул. Б. Хмельницького, 3а
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: TBogdana
Кількість переглядів: 630


5 липня о 19.00 в книгарні «Буква» (вул. Богдана Хмельницького, 3-б) відбудеться перша в Києві презентація журналу «Локальна історія».

«Локальна історія» - перший і поки що єдиний ґлянцевий історичний журнал в Україні. Він став продовженням однойменного проекту. Протягом останніх шести років його учасники досліджували історію локальних місць – сіл та містечок Західної України, а також записували свідчення старожилів про ключові історичні події.

Ці розповіді, а також інтерв’ю з сучасними лідерами думок, дослідження, репортажі, фотопроекти, мистецькі розвідки, вміщені у журналі, розкривають маловідому історію України.

Серед авторів: Віктор Брехуненко, Мирослав Волощук, Едвард Андрющенко, Тетяна Кузьмінчук, Олег Криштопа, Олексій Сокирко, Артем Папакін, Олександр Бандусак, Володимир Молодій, Антон Семиженко, Ярослава Тимощук...

У журналі вже вийшли розмови з Сергієм Плохієм, Олею Гнатюк, Ізою Хруслінською, Сергієм Жаданом, Мустафою Джемілєвим, Міхаелем Мозером, Миколою Мушинкою, Ахтемом Сеітаблаєвим, Романом Ващуком, готуємо до друку інтерв'ю із Тімоті Снайдером, Андрієм Куликовим та Наталею Яковенко. 



Під час зустрічі будемо говорити про ідею проекту «Локальна історія», виклики для друкованого видання в Україні та перспективи розширення історичного медійного контенту.

СПІКЕРИ:
  • Віталій Ляска– головний редактор журналу
  • Інна Березніцька – випускова редакторка журналу
  • Володимир Вятрович – директор Інституту національної пам’яті
  • Віталій Гайдукевич – журналіст, теле- та радіоведучий
МОДЕРАТОР: Андрій Ковальов

Після презентації всі охочі зможуть придбати примірники журналу «Локальна історія»
КОЛИ: 5 липня о 19.00. ДЕ: Книгарня «Буква», вул. Богдана Хмельницького, 3-б 


0 коментарів

Залишити коментар