28 Березня 2024, 15:14 | Реєстрація | Вхід
/ «Сторітелінг, креативність та The Village» Марк Лівін - 30 Червня 2019

«Сторітелінг, креативність та The Village» Марк Лівін

Категорія: «Події»
Дата: 30 Червня 2019 (Неділя)
Час: 16:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Хмельницький
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Проскурівська, 2
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 622


Книгарня «Є» та фестиваль «MyFest» запрошують на бесіду з автором Марком Лівіним. Захід відбудеться 30 червня. Початок — о 17.00.

Марк Лівін — сучасний український письменник, журналіст. Лауреат літературної премії «Смолоскип» та «Коронація слова» (2018). Колишній маркетинг-директор Громадського телебачення. Заступник головного редактора видання The Village Україна.

Широку популярність письменник здобув завдяки інтернету як автор верлібрів та коротких есе. У соціальних мережах тексти автора набувають великого поширення серед молоді.

Серед його літературних здобутків — повість «Життя та інша хімія», що трималася серед ТОПів продажу у всій країні протягом декількох місяців. Повість «Бабине літо» (Харків, «Віват», 2016), яка за перші тижні продажів двічі потрапляла до списку бестселерів мережі книгарень «Є». Повість «Рікі та дороги» (Харків, «Віват», 2017), що була відзначена виданнями L'Officiel Ukraine, Charitum, ставала книгою тижня журналу Cosmopolitan. Позитивні відгуки та рейтинги книга отримала на ресурсі GOODREADS. Книга потрапила у короткі списки Всеукраїнського рейтингу «Книжка року 2017» в номінації «підліткова література». А у квітні 2019 книжка «Рікі та дороги» потрапила до престижного міжнародного каталогу IBBY видатних книжок для дітей з інвалідністю.


Учасник та спікер багатьох міжнародних літературних фестивалів та мистецьких подій в Україні й поза її межами («Київські лаври», ГогольFEST, Форум видавців у Львові, Meridian Czernowitz, перший український літературний фестиваль «Ізоляція» тощо). Співзасновник (разом із письменницею Катериною Бабкіною) проекту, що сприяє популяризації читання, — bookchallenge_ua — 400 книг за рік. Його мета — популяризація читання українською мовою. До проекту долучилося більше 4000 людей, загальне охоплення проекту — понад 2,5 млн користувачів.

З 2010-го року займається маркетингом та рекламою. Професійний копірайтер та експерт з інтернет-комунікацій. З травня 2013-го по квітень 2015-го року працював контент-директором диджитал-аґенції. З травня 2015-го був директором з комунікацій диджитал агенції Postmen. З січня 2016-го року до лютого 2017-го був маркетинг-директором Громадського телебачення. З 1 березня 2017-го року заступник головного редактора The Village Україна. Це наш третій захід із серії «Бесіда серед книжкових полиць «Є»», приурочений до святкування 3-річчя Книгарні «Є» у місті Хмельницькому!


30 червня, 17:00. Книгарня «Є», Хмельницький, вул. Проскурівська, 2


0 коментарів

Залишити коментар

avatar