28 Березня 2024, 15:16 | Реєстрація | Вхід
/ «Мій дід танцював краще за всіх» у Хмельницькому - 27 Жовтня 2019

«Мій дід танцював краще за всіх» у Хмельницькому

Категорія: «Події»
Дата: 27 Жовтня 2019 (Неділя)
Час: 15:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Хмельницький
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Проскурівська, 2
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 542


Книгарня «Є» та видавництво «Комора» запрошують на презентацію нової книжки  Катерини Бабкіної «Мій дід танцював краще за всіх», що відбудеться 27 жовтня. Початок – о 16:00. Модераторка – Ольга Осмолян.

«Мій дід танцював краще за всіх» — серія оповідань, що складаються в єдину історію п’яти родин, діти з яких знайомляться в школі першого вересня в перший рік незалежності України та залишаються друзями на все життя. Від двадцятих років в Харкові і знищення театру Леся Курбаса через Голодомор, Другу світову, дев’яності й кілька хвиль еміграції до війни на Донбасі.

Ця книжка в першу чергу про прийняття минулого. Про те, як події та обставини впливають на нас незалежно від того, чи знаємо ми про них. Про тяглість і зв’язок поколінь, бажання любові та прийняття, самотність як наслідок або як причину. Про втрати – осмислені чи неосмислені, виправдані чи безглузді. Та, головне, про те, що навіть самотнім, відкинутим, поламаним теж можна вижити і жити, бо, попри все, завжди залишається можливість врешті стати щасливим.

Радо чекаємо хмельничан, гостей міста та ЗМІ!

27 жовтня, 16:00. Хмельницький, вул. Проскурівська, 2


0 коментарів

Залишити коментар

avatar