28 Березня 2024, 21:46 | Реєстрація | Вхід
/ «Таємничий світ Бернара Вербера» | Тернопіль - 29 Червня 2019

«Таємничий світ Бернара Вербера» | Тернопіль

Категорія: «Події»
Дата: 29 Червня 2019 (Субота)
Час: 16:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Тернопіль
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Валова, 7-9
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 582


Книгарня «Є» та видавництво «Terra Incognita» запрошують на зустріч з перекладачкою книг Соломією Мартинович та редакторкою Анастасією Левковою «Таємничий світ Бернара Вербера». Захід відбудеться 29 червня. Початок — о 17:00.

Ви є не тим, ким себе вважаєте. Але чи вдасться вам згадати, ким ви є насправді? Йдеться не про короткотривалу чи довготривалу пам’ять, а про пам’ять глибоку... Навіть дуже глибоку. Разом ми спробуємо докопатись до таємниць, схованих у глибинах вашої свідомості.

З нагоди виходу двох нових романів "Скриня Пандори" і "Зоряний метелик" запрошуємо помандрувати світом Бернара Вербера разом із перекладачкою Соломією Мартинович і редакторкою Анастасією Левковою.

Бернар Вербер — популярний сучасний французький письменник і філософ. Майже всі книги Бернара Вербера представляють собою захоплюючу суміш фантастики, психології та філософії. Завдяки цьому вони не тільки розважають цікавими сюжетами, але і змушують задуматися над тими чи іншими проблемами. Купити книги Бернара Вербера варто всім поціновувачам якісної і захоплюючої сучасної літератури.


29 червня, 17:00. Книгарня «Є», Тернопіль, вул. Валова, 7-9


0 коментарів

Залишити коментар

avatar