26 Квітня 2024, 23:10 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація книжки Дари Корній «Місяцівна» - 27 Червня 2019

Презентація книжки Дари Корній «Місяцівна»

Категорія: «Події»
Дата: 27 Червня 2019 (Четвер)
Час: 18:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Хмельницький
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Проскурівська, 2
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 595


Книгарня «Є» та Видавництво «Vivat» запрошують на бесіду з авторкою та презентацію нової книжки Дари Корній «Місяцівна». Захід відбудеться 27 червня. Початок – о 18.00.

До 3-річчя Книгарні «Є» у Хмельницькому ми підготували для вас особливих гостей. Однією з них є прекрасна Дара Корній!

Терезу кличуть Місяцівною за незвичну зовнішність, бо таких, як вона, — альбіносів — називають людьми Місяця. Мама Василина, прагнучи врятувати її після автомобільної аварії, передає старовинний оберіг — лунницю, що багато століть супроводжує жінок із давнього шляхетного роду Коморовських. Однак після цього життя Терези кардинально змінюється: з настанням повні щось лихе наче вселяється в дівчину — і вона опритомнює на старому сокальському цвинтарі з кров'ю під нігтями та присмаком крові в роті. Щоб здолати зло, Терезі доведеться пройти курс реабілітації в психлікарні, розплутати вузлики страшних родинних таємниць, зазирнути в очі власному майбуттю, повернути на місце чорне серце темного янгола та знайти своє призначення там, де гори підпирають небо.

Дара Корній — українська сучасна письменниця. Володарка відзнаки «Золотий письменник України» (2016 рік). Пише і для дітей, і для дорослих. Сумарний наклад її творів – біля 200 тис. примірників. Працює в жанрі соціально-побутової прози та в жанрі міського фентезі, гармонійно вплітаючи в сучасний світ елементи слов’янської дохристиянської міфології, майстерно використовуючи народні казки, легенди, обряди.

Це наш другий захід із серії «Бесіда серед книжкових полиць «Є»», приурочений до святкування 3-річчя Книгарні «Є» у місті Хмельницькому.

27 червня, 18:00. Книгарня «Є», Хмельницький, вул. Проскурівська, 2


0 коментарів

Залишити коментар

avatar