29 Березня 2024, 10:07 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація «Таємниці Шопена і Шмітта» - 24 Червня 2019

Презентація «Таємниці Шопена і Шмітта»

Категорія: «Події»
Дата: 24 Червня 2019 (Понеділок)
Час: 18:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Київ
Місце: Театр «Cузір’я»
Адреса: вул. Ярославів Вал, 14-б
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 663


Видавництво Анетти Антоненко запрошує на театральну презентацію нового видання Е.-Е. Шмітта, обговорення книжки і зйомки буктрейлера події, яка відбудеться наступного тижня, 24 червня о 19:00.

«Таємницю Шопена і Шмітта» театралізують у «Сузір’ї» (за мотивами книжки Еріка-Емманюеля Шмітта «Мадам Пилінська і таємниця Шопена»). Книжка всесвітньо відомого письменника і драматурга з’явилася українською у перекладі Івана Рябчія, режисером-постановником перфоменсу, в якому оживуть сторінки біографічної історії автора, є художній керівник театру «Сузір’я» – Олексій Кужельний. Після театрального дійства його учасники і видавець Анетта Антоненко презентують журналістам і гостям імпрези нове видання Шмітта, перший наклад якого перекладач Іван Рябчій восени подарує на публічних лекціях у бібліотеках університетів Києва, Луцька й Дніпра. Видання є своєрідним автобіографічним посібником усім, хто прагне писати і стати письменником.

Ми будемо раді вашому товариству й нагоді випити холодного шампанського в честь нового видання улюбленого автора Видавництва Анетти Антоненко. Незабутні емоції й приступи просвітлення гарантуємо!)

Проект реалізовано за підтримки Українського культурного фонду. Книжка вийшла друком у literary non-fiction-серії «Writers on Writing». 

24 червня, 19:00. Київ, Театр «Cузір’я», вул. Ярославів Вал, 14-б


0 коментарів

Залишити коментар

avatar