18 Квітня 2024, 06:04 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація книги про Шептицького: Івано-Франківськ - 28 Травня 2019

Презентація книги про Шептицького: Івано-Франківськ

Категорія: «Події»
Дата: 28 Травня 2019 (Вівторок)
Час: 18:00
Вартість: обов'язкова реєстрація
Місто: Івано-Франківськ
Місце: Promprylad.Renovation
Адреса: вул. Академіка Сахарова 23
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 586


28 травня в Івано-Франківську відбудеться презентація книжки Мирослава Мариновича «Митрополит Андрей Шептицький і принцип "позитивної суми”».

У межах презентації автор, відомий громадський діяч та проректор з питань призначення та місії Український католицький університет Мирослав Маринович представить свою роботу, а також відбудеться обговорення книги зі спеціально запрошеними гостями:
  • Мирослав Маринович, автор, український правозахисник та релігієзнавець, член-засновник Української Гельсинської спілки, учасник Несторівської групи;
  • Юрій Филюк, підприємець, керівник компанії «23 ресторани», співзасновник проекту «Тепле місто» та «Промприлад. Реновація» (Івано-Франківськ);
  • Євген Глібовицький, експерт з довготермінових стратегій, директор з розвитку компанії «pro.mova» (Київ);
  • Зіновій Свереда, Доктор соціальної економіки Папського Григоріанського університету (Рим, Італія), Президент Українського Кооперативного Альянсу (Київ).
  • Модераторка: Мар’яна Савка, головна редакторка і співзасновниця «Видавництва Старого Лева» (Львів).

Книга містить ґрунтовний аналіз інтелектуальної спадщини Митро­полита Андрея Шептицького через 4 аспекти: богословське підґрунтя, сфера економічних стосунків, національна сфера, міжрелігійна та міжконфесійна сфери. Автор книги проводить ціннісний аналіз, за допомогою якого прикладає вчення Шептицького, його зосередженість на формуванні мислення у стилі win-win до нинішньої геополітики – до ситуації в Україні, Європі, США та Росії.

*Книгу видано за підтримки випускників #LvBS: магістерської програми Key Executive MBA, магістерської програми з інновацій та підприємництва, а також магістерської програми з управління персоналом та організаційного розвитку, яким автор складає велику подяку.

Контактна особа: Соломія Саврук ssavruk@lvbs.com.ua, +380 50 289 1210
Участь у події безкоштовна за умови реєстрації: https://lvbs.top/0sd

28 травня, 18:00. Івано-Франківськ, Promprylad.Renovation, вул. Академіка Сахарова 23


0 коментарів

Залишити коментар

avatar