20 Квітня 2024, 13:22 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація нової книги (навіть двох) Банди Шолтеса - 25 Травня 2019

Презентація нової книги (навіть двох) Банди Шолтеса

Категорія: «Події»
Дата: 25 Травня 2019 (Субота)
Час: 19:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Київ
Місце: Х.Л.А.М.
Адреса: вул. Межигірська 23/22
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 612


Чому професорам не рекомендують красти праски? Чим займається невдячна свиня в ресторані? Навіщо у поїзді анальний вібратор? Хто врятує людство, коли китайці припинять виготовляти парасольки? Як звучить найгеніальніший вислів празьких таксистів? Чим відлякувати хуліганів у німецькому лісі? Як лаються англійські расисти? Чому невигідно продавати порно фільм за ціною порнофільму? І про що думає тумбочка?

Якщо ви хочете дізнатися відповіді на ці та інші інтригуючі запитання, якщо ви любите подорожувати і спізнюватися на потяги, якщо у вас є друзі за кордоном і дорожнє почуття гумору, якщо ви не бували у Німеччині, Голландії та Празі, а тим більше, якщо там були – ця книга для вас. 

У суботу Банди Шолтес презентує свій новий, вже четвертий, роман двома мовами: "Меня нет дома" та її переклад українською –"Невдячна свиня або Мене немає вдома". Видані вони, само собою, у видавництві Люта Справа. 

Ужгородський панк з дикими очима і стрьомною зачіскою написав новий роман у притаманнім лише йому стилі. Цей роман видала "Люта справа", причому двома книжками - в оригінальній версії та українському перекладі, який своїми руцями здійснила Саша Гонтар

Приходьте! Тим пак, буде дивна погода: "Вранці очікується дощ, у другій половині дня - дощ із грозою, якому на зміну прийде дощ"

25 травня, 19:00. Київ, Художники Літератори Артисти Музиканти, вул. Межигірська 23/22


0 коментарів

Залишити коментар

avatar