29 Березня 2024, 16:25 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація книги Поліни Кулакової в Букві - 23 Травня 2019

Презентація книги Поліни Кулакової в Букві

Категорія: «Події»
Дата: 23 Травня 2019 (Четвер)
Час: 17:30
Вартість: безкоштовно
Місто: Київ
Місце: Bookvabar
Адреса: вул. Богдана Хмельницького 3Б, 2 пов
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 544


Мережа книгарень "Буква” та видавництво «Дім Химер» запрошують всіх вас на презентацію нової книги Поліни Кулакової «Дівчина, яку ми вбили»! Модерує: Олена Одинока

«Дівчина, яку ми вбили» — захопливий психологічний трилер, створений на основі вражаючої реальної історії. 1999 рік, Івано-Франківськ. Їх було п’ятеро хлопців-підлітків — безтурботних, зухвалих, сповнених надій на нове життя. І була вона — красуня Ліда у блакитній літній сукенці, котру жоден з них уже ніколи не забуде. Тому що провина не згорить у вогнищі, як блакитний нейлон… За сімнадцять років після Ліди вони знову зберуться разом, аби поновити шкільну дружбу й пробачити давні кривди. Знову розкладуть багаття. І та мертва дівчина, можливо, теж нічого не забуде. Адже тепер їхня черга стрибати крізь вогонь.

Авторка трилеру — Поліна Кулакова — молода прикарпатська письменниця, яка працює в жанрі детективного трилера та горору. Життя авторки розділене навпіл: з одного боку літературна творчість, з іншого — управлінська діяльність у комерційний сфері. Її дебютний роман «Я пам’ятатиму твоє обличчя» вийшов друком 2014 року й одразу став упізнаваним книжковим «обличчям» в сучасній українській літературі. Наступна книга «Корсо» була номінована на премію «ЛітАкцент-2017» та здобула палку прихильність читачів. «Дівчина, яку ми вбили» — третій, ще більш приголомшливий роман Поліни Кулакової.


23 травня, 18:30. Київ, Bookvabar, вул. Богдана Хмельницького 3Б, 2 пов


0 коментарів

Залишити коментар

avatar