18 Квітня 2024, 19:50 | Реєстрація | Вхід
/ «Пластилін та етно-вірші» Ірини Баковецької - 21 Травня 2019

«Пластилін та етно-вірші» Ірини Баковецької

Категорія: «Події»
Дата: 21 Травня 2019 (Вівторок)
Час: 18:00
Вартість: Безкоштовно
Місто: Івано-Франківськ
Адреса: вул. Незалежності, 31, 3-й поверх
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 609


Книгарня «Є» та видавництво «Моноліт Bizz» запрошують на презентацію-перформанс Ірини Баковецької-Рачковської «Пластилін та етно-вірші». Захід відбудеться 20 травня. Початок – о 18.00.

«Пластилін» – це кардинально нове слово в сучасній українській літературі. Головний герой роману – журналіст на прізвисько Кекс – береться за розслідування вбивства одинадцятьох своїх колег, заразом поринаючи в глибини власної душі й ув’язаючи в пластиліновій масі людської буденності. Що за істота наважилася скоїти це жахіття? Яким міг би бути мотив? Чи є це ритуальною витівкою релігійних фанатиків або кровожерною помстою зневіреної коханки? Чим далі заходить розслідування, тим краще для читача відкривається світ головного персонажа з його спостереженнями та внутрішніми переживаннями. Кексові доведеться пройти важкий шлях, щоб розплутати справу, бо, тільки знайшовши вбивцю, він зуміє пізнати себе.

А родзинкою вечора стане авторський музично-поетичний перформанс «Етновірші».

Ірина Баковецька-Рачковська — український прозаїк, поетеса, журналістка, краєзнавець, композиторка, громадська діячка, етно-рок виконавиця.

21 травня, 18:00. Івано-Франківська Книгарня «Є», вул. Незалежності, 31, 3-й поверх.


0 коментарів

Залишити коментар

avatar