04 Травня 2024, 17:26 | Реєстрація | Вхід
/ Ірина Грабовська їде у тур з «Землею Крилатих» - 16 Серпня 2023

Ірина Грабовська їде у тур з «Землею Крилатих»

Категорія: «Події»
Дата: 16 Серпня 2023 (Середа)
Час: 18:30
Вартість: Безкоштовно
Місто: Львів
Місце: Книгарня Vivat
Адреса: Галицька площа, 12
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 264


Українська письменниця-фантастка, учасниця YouTube-проєкту «Фантастичні talk(s)» Ірина Грабовська їде у тур з презентацією нового роману середньовічного фентезі меча і магії «Земля Крилатих».

Програма зустрічей з читачами

Львів: 13 серпня, нд, 12:00 - автограф-сесія Ірини Грабовської в книгарні Vivat (Галицька площа, 12)

Івано-Франківськ: 14 серпня, 18.30 - спільна презентація Дарії Піскозуб і Ірини Грабовської «Гемма» + «Земля Крилатих», книгарня Vivat, вул. Труша, 4

Чернівці: 15 серпня, 19:00 - спільна презентація Дарії Піскозуб і Ірини Грабовської «Гемма» + «Земля Крилатих», Книгарня Є, вул. Кобилянської, 38

Тернопіль: 16 серпня, 18:30 - сольна презентація Ірини Грабовської «Земля Крилатих», Книгарня Є, вул. Чорновола 1А

«ЗЕМЛЯ КРИЛАТИХ» — ДРУГА ЧАСТИНА ТРИЛОГІЇ «ЗАМОК ІЗ КРИШТАЛЮ» СЕРЕДНЬОВІЧНЕ ФЕНТЕЗІ МЕЧА І МАГІЇ

Янн програв битву за князівство, але не війну. Втім є дещо жахливіше. Єством птаха заволодів жорстокий демон, і тепер друзі його бояться, молода дружина ненавидить, а вороги снують плани. Мрія врятувати крилатий народ, здається, більше не надихає княжича, тепер усе, чого він хоче, — це помста.

Ретон, Земля Крилатих, за крок до занурення в пітьму. Але чи зможуть бажання демона пересилити любов? Долі держав балансують на линві з амбіцій, упереджень, смертельних образ і магії правителів, одержимих боротьбою за владу. У вирі битв та інтриг кожен крок може стати фатальним. Тож чи варті чогось правда, честь і дружба у великій грі?

Героям доведеться збагнути глибини власної суті, щоби знайти неочікувані відповіді. «Земля Крилатих» продовжує епічну історію, натхненну реальними подіями європейського Середньовіччя.

Ірина Грабовська — українська письменниця і блогерка. Народилася в м. Сніжному на Донеччині, мешкає в Києві, працює в IT. Пише в жанрах стимпанку, фентезі, історичного роману.


0 коментарів

Залишити коментар

avatar