25 Квітня 2024, 18:25 | Реєстрація | Вхід
/ Конкурс підліткової драматургії ДрамаTeen - 15 Травня 2019

Конкурс підліткової драматургії ДрамаTeen

Категорія: «Конкурси»
Дата: 15 Травня 2019 (Середа)
Час: 00:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Україна
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1623


До 15 травня Перший театр у Львові шукає талановитих підлітків з драматургічними уміннями. Організатори конкурсу пропонують літературно обдарованим підліткам заявити про себе на великій сцені.
 
За результатами конкурсу досвідчені журі оберуть майбутніх учасників фестивалю-лабораторії ДрамаTeen, який проходитиме у Львові з 25 серпня по 15 вересня. Відібрані автори-підлітки візьмуть участь у майстерні театрального сторітелінгу під керівництвом досвідчених драматургів. Створені упродовж майстерні тексти будуть поставлені відомими українськими режисерами як альманах, що презентуватимуть на сцені Першого театру 15 вересня.

Головна тема цьогорічного фестивалю-лабораторії – життя львівських околиць. ДрамаTeen розпочне серію різноманітних заходів та сюрпризів з нагоди святкування сотої річниці Першого театру, що відзначатимуть в 2020-у році.

Фестиваль реалізовується завдяки підтримці Управління культури Львівської міської ради в рамках конкурсу "Програми надання фінансової підтримки на реалізацію заходів у галузі культури на території м. Львова на 2019 рік”.


Як взяти участь?

Запрошуються підлітки – учні старших класів (14-17 років).
Учасники повинні написати та надіслати свої власні п’єси на запропоновані теми:
  • "Ромео та Джульєта в наші дні”
  • "Міщанин-шляхтич нашого часу”
  • "Я їду в еміграцію”.
Можна також обрати довільні теми. 
Надіслати твори необхідно до 15 травня (включно) на адресу: bondarenko.andrij@gmail.com.

Журі конкурсу:

Андрій Бондаренко – драматург і режисер, культурний оглядач, з 2018 року керівник літературно-драматичної частини Першого театру.
Роза Саркісян –  театральна режисерка, кураторка, з 2017 року головна режисерка Першого театру.

За детальнішою інформацією можна телефонувати за номером +380962927727 (Андрій), або ж шукати на офіційній Facebook-сторінці театру за посиланням.

Організатори: Перший український театр для дітей та юнацтва (Перший театр), Управління культури Департаменту розвитку Львівської міської ради, Навчально-методичний центр освіти м. Львова


0 коментарів

Залишити коментар

avatar