19 Березня 2024, 11:41 | Реєстрація | Вхід
/ «З особливою жорстокістю» Андрія Осіпова у Луцьку - 30 Квітня 2019

«З особливою жорстокістю» Андрія Осіпова у Луцьку

Категорія: «Події»
Дата: 30 Квітня 2019 (Вівторок)
Час: 15:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Луцьк
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Лесі Українки, 30
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 515


Книгарня «Є» та Міжнародний літературний фестиваль «Фронтера» запрошують на презентацію юридичного роману Андрія Осіпова «З особливою жорстокістю». Захід відбудеться 30 квітня. Початок – о 16:00.

Андрій Осіпов відомий лучанам своєю депутатською діяльністю. Минулої каденції він був чи не найактивнішим обранцем громади. Однак, перш за все, чоловік – професійний юрист, правозахисник та адвокат. У ролі письменника лучани зможуть побачити Андрія вперше.

Сюжет у книзі «З особливою жорстокістю» – динамічний, адже уже з першої сторінки ми дізнаємося про злочин, а підозрювані – підлітки. Автор майстерно, зі знанням справи, змальовує судову систему, не гребуючи навіть розкриттям хабарницьких схем. Ще одна важлива тема – це відновлення суду присяжних, яку Андрій гармонійно вплів у сюжет.

«З особливою жорстокістю» сміливо можна називати першим юридичним детективом, що вийшов з-під пера українського автора. Тож поспілкуватися з Андрієм Осіповим та дізнатися про те, як юрист став письменником, можна буде під час презентації в рамках дофестивальної частини ІІ Міжнародного фестивалю «Фронтера».


30 квітня, 16:00. Луцьк, Книгарня «Є», вул. Лесі Українки, 30


0 коментарів

Залишити коментар

avatar