24 Квітня 2024, 21:15 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація книги Вальжини Морт «Епідемія троянд» - 22 Травня 2019

Презентація книги Вальжини Морт «Епідемія троянд»

Категорія: «Події»
Дата: 22 Травня 2019 (Середа)
Час: 19:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Луцьк
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Лесі Українки, 30
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 579


У Луцьку відбудеться презентація книги однієї з кращих молодих поеток сучасності за версією World Literature Today.

Білоруська письменниця Вальжина Морт ексклюзивно у Луцьку презентує збірку «Епідемія троянд» (видавництво Люта Справа). Це буде перша зустріч з авторкою в Україні, а вже з Луцька вона поїде на Книжковий Арсенал, тож варто скористатися унікальною нагодою почути вірші, які підкорили світ.

«Поезія - це швидше світ образів, а не сюжетів чи тем. Тому я ганяюсь за образами. Адже в одному вірші можна обговорювати дуже багато тем, навіть усі можливі теми», - розповідає Вальжина Морт журналістам.


Valzhyna Mort проживає у США та викладає поезію й літературний переклад у Корнельському університеті. Вона отримала низку літературних нагород та премій. Поетеса відома й своїми живими виступами та емоційним читанням віршів. 

Український поет Остап Сливинський вважає, що Вальжина Морт «поєднує в собі традиційну для західної, особливо для американської поезії наративність, коли поет оповідає історію, і характерну для Східної Європи, особливо для слов'янської поезії мелодійність, фольклоризм».

Зустріч з авторкою та перекладачем її книги Лесиком Панасюком відбудеться 22 травня о 19 годині у Книгарня "Є" ЛУЦЬК (вул. Лесі Українки, 30).

Захід відбудеться в рамках дофестивальної частини ІІ Міжнародного літературного фестивалю Фронтера (4-6 жовтня, Луцьк).  Організатори: Мистецьке об'єднання "стендаЛь".



0 коментарів

Залишити коментар

avatar