29 Березня 2024, 07:23 | Реєстрація | Вхід
/ Book Space: Заявки на участь у фестивалі - 26 Квітня 2019

Book Space: Заявки на участь у фестивалі

Категорія: «Події»
Дата: 25 Квітня 2019 (Четвер)
Час: 23:00
Вартість: за умовами фестивалю
Місто: Дніпро
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 870


Раді повідомити, що другому книжковому фестивалю Book Space — бути! Він відбудеться 21-23 червня 2019 року. Запрошуємо заповнювати заявку на стендову участь у книжковому ярмарку, що проходитиме в межах фестивалю.

Зверніть увагу, що в цьому році за участь у ярмарку фестивалю Book Space передбачений організаційний внесок. Це дозволить нам частково компенсувати витрати на оренду та обслуговування виставкового простору, але найголовніше, стане гарантією, що всі зареєстровані видавці доїдуть до Дніпра, і нашим відвідувачам не доведеться стикатися з сумними проваллями порожніх стендів. Організаційний внесок складає: для стенду розміром 4 м² – 1400 грн, 8 м² – 2800 грн, 12 м² – 4200 грн. Якщо ви не плануєте представляти на ярмарку більше ніж 10 найменувань, ми можемо запропонувати вам місце на колективному стенді малих видавців, організаційний внесок за яке становить 350 грн.

Дедлайн реєстрації на стендову участь — 19 квітня 2019 року. Дедлайн заповнення заявок на події — 26 квітня 2019 року. 

Тема фестивалю Book Space 2019 — «Нові форми життя»Це не про овечку Доллі, яку майже забули, і навіть не про робота Софію, яка, навпаки, на слуху. Це, скоріше, про нові форми нашого з вами життя в найрізноманітніших сферах. У XXI столітті ми постійно стикаємося з чимось, чого раніше просто не існувало, або з тим, що змінило свою форму і стало цілковито новим. Освіта і медицина, література і преса, бізнес та відпочинок, сім’я і робота — виглядають зараз так, наче вони зійшли зі сторінок фантастичного роману.

Протягом Другого міжнародного книжкового фестивалю Book Space ми спробуємо відкрити стільки нових форм, скільки встигнемо.



0 коментарів

Залишити коментар

avatar