26 Квітня 2024, 02:10 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація книги «Колорама» Марі-Лор Крюші - 24 Квітня 2019

Презентація книги «Колорама» Марі-Лор Крюші

Категорія: «Події»
Дата: 24 Квітня 2019 (Середа)
Час: 18:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Київ
Місце: Французький інститут в Україні
Адреса: вул. Гончара, 84
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 586


CRUSCHIFORM — це творчий псевдонім Марі-Лор Крюші. Водночас ілюстраторка, графічний дизайнер і художній керівник, Марі-Лор співпрацює з кількома видавництвами книг та періодичних видань, з ілюстрованими журналами та з брендами класу «люкс».

У книжці «Колорама» Cruschiform запрошує нас у казкову подорож до країни кольорів: ліловий, колір шкури лева, хутра полярного ведмедя, молочно-білий, колір цукрової вати, квітки сакури, небесно-блакитний, колір солі… Під час подорожі ми дізнаємося про секрети цих відтінків, які нас захоплюють. Звідки походить колір індиго? Для чого потрібен коричневий мумії? Що спільного між полуницею та осіннім листям?

Цей чудовий своєрідний каталог відтінків дає нам змогу побачити, узнати і помріяти про поетичний всесвіт кольорів завдяки ретельно підібраним автором 133 відтінкам.

У програмі:

  • 18:00 — знайомство з настільною грою «Колорама»: Гра «Колорама», створена на основі книжки, знайомить, розважає і навчає за допомогою нюансам кольорів… Переможцем стає той, хто першим збере шість ілюстрованих карт, що відповідають його шести «Відтінкам кольорів». Дати правильні відповіді на питання картки «Колорами» буде недостатньо: вам також доведеться вдаватися до хитрощів… Гра, яка зберігає багато сюрпризів!
  • 19:00 — презентація книги авторкою;
  • 20:00 — другий сеанс гри.
24 квітня, 18:00. Київ, Французький інститут в Україні, вул. Гончара, 84


0 коментарів

Залишити коментар

avatar