16 Квітня 2024, 23:32 | Реєстрація | Вхід
/ Роман «За спиною» Гаськи Шиян у Хмельницькому - 6 Квітня 2019

Роман «За спиною» Гаськи Шиян у Хмельницькому

Категорія: «Події»
Дата: 06 Квітня 2019 (Субота)
Час: 19:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Хмельницький
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Проскурівська, 2
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 604


Книгарня «Є» Хмельницький та видавництво «Фабула» запрошують на презентацію нового роману Гаськи Шиян «За спиною». Захід відбудеться 06 квітня о 18:00. Модераторка: Ольга Осмолян.

Довгоочікувана гучна прем’єра нового роману Гаськи Шиян – «За спиною» від видавництва «Фабула».

Війна на Сході ставить перед вибором не лише чоловіків, але й їхніх жінок і подруг. І не кожна з них готова піддатися суспільному тиску і погодитися із загальноприйнятим сценарієм та прийняти роль, яка належиться жінці, яка чекає в тилу.

В основі роману історія 27-річної Марти. Її бойфренд у зв’язку з війною на сході нашої країни, отримує повістку і вирішує проміняти затишне життя, хорошу роботу і саму Марту на бліндажі. Це руйнує звичний стан речей і їхнє сприйняття. Врешті дівчина і сама вирішує змінитись та переосмислити реальність. Ситуації, люди, локації все це підштовхує саме до цього.

Новий роман Гаськи Шиян зачіпає багато болючих і потрібних до обговорення у наших реаліях тем, як то військовий і моральний обов’язок, стереотипи суспільства, відчуття безпеки в сучасному світі, патріотизм, націоналізм, ставлення до переселенців, двомовність, порівняння культур і зрештою роль жінки, її сексуальності та її прав і свобод.


6 квітня, 18:00. Хмельницька Книгарня «Є», вул. Проскурівська, 2. Тел.: (0382) 709 792


0 коментарів

Залишити коментар

avatar