24 Квітня 2024, 20:03 | Реєстрація | Вхід
/ «Один квартал Старого Міста» Марії Кадомської в Києві - 4 Квітня 2019

«Один квартал Старого Міста» Марії Кадомської в Києві

Категорія: «Події»
Дата: 04 Квітня 2019 (Четвер)
Час: 16:00
Вартість: Вхід вільний
Місто: Київ
Місце: Конференц-зал Національної бібліотеки України імені Ярослава Мудрого
Адреса: вул. Набережно-Хрещатицька, 1
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав:
Кількість переглядів: 531


Презентація книги Марії Кадомської 
«Один квартал Старого Міста» 
(Киів : Либідь, 2019) 

4 квітня 2019 року о 15:00 у конференц-залі Національної бібліотеки України імені Ярослава Мудрого у рамках засідання Клубу «Бібліотека і Місто» відбудеться презентація нової книги Марії Кадомської «Один квартал Старого Міста». Це – нове видання, яке продовжує серію «Твій Київ», започатковану видавництвом «Либідь» у 2014 році. Книгу презентує автор – Марія Кадомська. Захід відбудеться за адресою: вул. Набережно-Хрещатицька, 1. 

З анотації: 

Книжка ця доволі незвична для серії «Твій Київ». Адже йдеться не про одну якусь вулицю чи історичну пам'ятку, а про цілий квартал. Щоправда, звичайнісінький квартал «у місті Ярослава». 
Довільно вибравши маршрут прогулянки, ми так само довільно вибираємо і напрямок - від початку Золотоворітської вулиці і далі за годинниковою стрілкою - Ярославів Вал, Стрілецька й Рейтарська. Ця місцина - живий музей минувшини, своєрідний документ епохи. І все тут безконечно близьке, хвилює й бентежить. 
Для широкого читацького загалу. 

Про автора: 

Марія Абрамівна Кадомська – український мистецтвознавець. Народилась у Львові 5 вересня 1947 року. Авторка понад 200 детальних історичних довідок культових, громадських та житлових споруд Києва, Сум, Сімферополя, Полтави, Вінниці та храмів і садиб Полтавщини, Житомирщини, Київщини, Сумщини, Черкащини. Брала участь у створенні тому «Київ» Зводу пам’яток історії та культури України як один із найактивніших співавторів. Виступає з публікаціями у спеціалізованих та періодичних виданнях. 

Запрошуємо всіх охочих! Вхід вільний. Довідки за тел.: 485-17-95


0 коментарів

Залишити коментар

avatar