26 Квітня 2024, 06:52 | Реєстрація | Вхід
/ Творча зустріч з письменником Іваном Андрусяком - 2 Червня 2021

Творча зустріч з письменником Іваном Андрусяком

Категорія: «Події»
Дата: 02 Червня 2021 (Середа)
Час: 15:00
Вартість: Безкоштовно
Місто: Київ
Місце: Національна бібліотека України імені Ярослава Мудрого
Адреса: вул. Михайла Грушевського, 1
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 404


2 червня 2021 року о 15:00 у Національній бібліотеці України імені Ярослава Мудрого (вул. Грушевського Михайла, 1) відбудеться творча зустріч з відомим сучасним письменником Іваном Андрусяком.

Іван Михайлович Андрусяк – дитячий поет, прозаїк, перекладач, літературний критик, редактор. Член українського PEN Ukraine клубу. Лауреат багатьох літературних премій: першої премії конкурсу видавництва «Смолоскип» (1995 р.), літературних премій «Благовіст» (1996 р.), ім. Бориса Нечерди (2002 р.), журналу «Кур'єр Кривбасу» (2007 р.), першої премії конкурсу творів для дітей «Золотий Лелека» (2008 р.), міжнародної премії «Corona Carpatica» (2010 р.).

Повість Івана Андрусяка «Вісім днів із життя Бурундука» увійшла до престижного щорічного каталогу найкращих дитячих видань світу «Білі ворони 2013» (White Ravens 2013 р.). Лауреат Корнійчуковської премії 2016 року – першої премії в номінації «Поезія для дітей» – за збірку «Лякація». За цю ж збірку удостоєний відзнаки «Дитячий поет року» від порталу української дитячої книги «BaraBooka» і премії «ЛітАкцент року». Лауреат премії ім. Якова Гальчевського «За подвижництво у державотворенні» (2019 р.). Лауреат премії ім. Лесі Українки за книжки «Зайчикова книжечка» і «Третій сніг» (2019 р.).

Автор улюблених книг дітей і дорослих – «Чупакабра та інші зайчики. Усе солодший сад: вірші для дітей», «Магазин невидимих речей: казка-гра», «Стефа і Чакалка: пригодницькі повісті», «Нечиста сила та інші капосні історії: пригодницькі та історично-пригодницькі оповідання», «Сірка на порох: історично-пригодницька повість» та багатьох інших.

На творчій зустрічі письменник представить нові видання, розповість про створення книг, натхнення до письма, зачитає цікаві уривки, відповість на питання слухачів.

Зустріч буде цікава як для дорослих, так і для дітей.
Для малечі буде запропоновано інтерактивне читання добрих казок, майстер-клас з малювання головних героїв та обговорення їх вчинків.
Запрошуємо всіх охочих! Вхід вільний.

Приходьте і отримаєте незабутні емоції та приємні враження.
У зв’язку з карантинними обмеженнями відвідування заходу відбуватиметься

за попередньою реєстрацією: 278–43–93; 095-84-06-118.
Під час відвідування заходу необхідно перебувати в захисній масці або респіраторі.



0 коментарів

Залишити коментар

avatar