16 Квітня 2024, 13:42 | Реєстрація | Вхід
/ Творча зустріч з поетесою Світланою Макаревською - 6 Березня 2019

Творча зустріч з поетесою Світланою Макаревською

Категорія: «Події»
Дата: 06 Березня 2019 (Середа)
Час: 16:00
Вартість: Безкоштовно
Місто: Київ
Місце: Національна бібліотека України імені Ярослава Мудрого
Адреса: Набережно-Хрещатицька,1
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав:
Кількість переглядів: 645


6 березня 2019 року о 15 год. в Національній бібліотеці України імені Ярослава Мудрого відбудеться творча зустріч з відомою українською поетесою Світланою Макаревською

Світлана Борисівна має чималу читацьку аудиторію. Лірика Макаревської – проста і глибока, сповнена філософського змісту та соціального звучання. У ній відчувається весна та добро, що несуть наснагу і дарують радість світосприйняття. 

Поезія Світлани Макаревської оцінюється знавцями та друзями як вишукана, лірична, патріотична, що оспівує красу духовних цінностей жінки-українки, жінки-матері, глибоке почуття любові. У ній правдиво розкриваються особливості жіночності, кохання, пристрасті, поразки, перемоги. 

Вірші та прозу С. Макаревська почала писати ще зі шкільних років. Вона є автором поетичних збірок «Коралі» (1996 р.), «Я пожежу вогнем гасила» (1999 р.), «Було і буде» (2002 р.), «Тепла хвиля» (2005 р.). У 2013 році збірки «Коралі» та «Тепла хвиля» з доповненням новими творами побачили світ вдруге. Поезії Світлани Макаревської увійшли до збірки «Материнська молитва. Українки – героям Майдану». 

Вірші, пісні на слова С. Макаревської звучать на українському радіо, за її участю виходять в ефір радіопередачі. 

Твори поетки та відгуки про її творчість публікувалися також у газетах «Вечірній Київ», «Хрещатик», «Дзеркало тижня», «Культура і життя», «Сільське життя», «Лесин край», «Магістраль», у журналі «Україна» тощо.


0 коментарів

Залишити коментар

avatar