26 Квітня 2024, 11:19 | Реєстрація | Вхід
/ «Капітан Смуток» Сергія Мартинюка у Хмельницькому - 31 Березня 2019

«Капітан Смуток» Сергія Мартинюка у Хмельницькому

Категорія: «Події»
Дата: 31 Березня 2019 (Неділя)
Час: 16:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Хмельницький
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Проскурівська, 2
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 554


Книгарня «Є» та видавництво «Фабула» запрошують на презентацію дебютного роману Сергій Мартинюк, соліста гурту Фіолет, «Капітан Смуток». Захід відбудеться 31 березня о 15:00.

Нарешті хмельничани дочекалися, і Хмельницький також стане містом, яке побачить презентацію роману та зможе розпитати про нього особисто автора — Сергія Мартинюка, підписати книгу та зробити фото напам'ять.

Різні світи, долі й усвідомлення, ніби нитки міфічних мойр, сплітаються у єдину історію з ліричною назвою — #КапітанСмуток.

Нічні трамвайні тріпи з казковими красунями, пилюка незвіданих шляхів автостопу, розбиті обличчя й душі, повії-філософи на автозаправках, колишні жінки, первістки, пам’ять і забуття, любов та ненависть, минуле й майбутнє, слово… мовчання, бунт і смиренність…

Загадкова мета вестиме героїв химерними лабіринтами їхніх власних сподівань, страхів та ілюзій, а справжній сенс цієї мандрівки вони осягнуть лише наприкінці дороги, що сама — наче заново прожите життя.

Дебютний роман Сергія Мартинюка – незвична, заворожуюча книга. Оповідач історії, який не вимовить за весь роман жодного слова, вирушає зі своїм єдиним другом, котрий має дивне прізвисько невідомого походження – Пі, в мандри Україною. На цьому шляху героїв чекатимуть зустрічі з придорожніми повіями, підступними волоцюгами, ображеними на світ художниками, щойно посталими та згаслими зірками рок-н-роллу, матеріалізованими примарами минулого та містичними зблисками майбутнього. Загадкова мета вестиме героїв химерними лабіринтами їхніх власних сподівань, страхів та ілюзій, а справжній сенс цієї мандрівки вони осягнуть лише наприкінці дороги, що сама – наче заново прожите життя.

За словами Мартинюка, «Капітан Смуток» - це історія, яка неодмінно повинна була увірватися в читацькі плани українців.


31 березня, 15:00. Хмельницька Книгарня «Є», вул. Проскурівська, 2. Тел.: (0382) 709 792


0 коментарів

Залишити коментар

avatar