26 Квітня 2024, 04:08 | Реєстрація | Вхід
/ Розмова «Перевідкриваючи Ґордера» у Львові - 18 Лютого 2019

Розмова «Перевідкриваючи Ґордера» у Львові

Категорія: «Події»
Дата: 18 Лютого 2019 (Понеділок)
Час: 19:30
Вартість: безкоштовно
Місто: Львів
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: просп. Свободи, 7
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 666


Львівська Книгарня «Є» та видавництво «Літопис» запрошують на розмову «Перевідкриваючи Ґордера: від "Світу Софії” до "Різдвяної містерії”» за участю Наталії Іваничук, Андрія Дахнія, Ігоря Колесника, Уляни Лущ, Ірини Мориквас. Захід відбудеться 18 лютого. Початок – о 18:30. Модераторка – Христина Лещук.



«Світ Софії» – це роман про історію філософії. Головна героїня – чотирнадцятирічна дівчинка Софія знаходить у поштовій скриньці листа від загадкового філософа, в якому лише два запитання «Хто ти?» і «Звідки взявся світ?». Саме ці питання завжди цікавили людство. З них і почалася мандрівка дівчинки у світ філософії. Книжка «Світ Софії» витримала декілька десятків перевидань у Норвегії, перекладена в 63 країнах світу, в тому числі в США та Японії. Роман Юстейна Ґордера – світовий бестселер: найбільшим успіхом користується в Німеччині, Франції, Іспанії, Канаді та Польщі.

«Різдвяна містерія» - це розповідь у формі передріздвяного календаря, що дає змогу читачам разом із хлопчиком Йоакимом прожити і пережити знову біблійну історію за допомогою магічної мандрівки крізь час і простір у Вифлеєм. Для сімейного читання.

Юстейн Ґордер (норв. Jostein Gaarder; нар. 8 серпня 1952, Осло, Норвегія) ‒ норвезький письменник, автор прозових фантастичних та філософських творів для дітей та молоді, популяризатор філософії.


18 лютого, 18:30. Львівська Книгарня «Є», просп. Свободи, 7. Тел.: (032) 235 73 68


0 коментарів

Залишити коментар

avatar