29 Березня 2024, 16:49 | Реєстрація | Вхід
/ Наймасовіше читання поезії Лесі Українки в театрі | Львів - 23 Лютого 2019

Наймасовіше читання поезії Лесі Українки в театрі | Львів

Категорія: «Події»
Дата: 23 Лютого 2019 (Субота)
Час: 19:00
Вартість: 70-100 грн.
Місто: Львів
Місце: Театр Лесі Українки
Адреса: вул. Городоцька 36
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 631


Вже другий рік поспіль, 25 лютого, команда Театру Лесі Українки активно закликає святкувати день народження однієї з найвидатніших жінок нашої літератури - Лесі Українки. Команда захоплюється персоною цієї сильної і талановитої жінки, переконані, що про неї треба більше, частіше і впевненіше розповідати, готові для цього навіть встановлювати рекорди!

Минулого року в цей день працівники Театру Лесі Українки читали поезію Лесі в трамваях, робили вуличні флешмоби поза межами театру, і цьогоріч продовжують формувати спільноту довкола себе та ділитися важливими для них цінностями.

Саме тому, 23 лютого о 19:00, Театр Лесі Українки разом з усіма його глядачами і глядачками встановлять власний рекорд в честь Лесі Українки! У цей день, під час вистави «Любов», відбудеться наймасовіше синхронне читання її поезії  - вірша «Contra spem spero»

Театр Лесі Українки запрошує стати частинкою такої непересічної події!


Окрім того, на днях буде презентуємо відеозапис пісні «Тихо» (на слова віршу Лесі Українки «Якщо прийде журба»), яку команда театру записала спеціально до її дня народження. Запрошуємо слідкувати за всіма новинами на сайті театру та на сторінках в соцмережах. 


Сайт Театру Лесі Українки: http://teatrlesi.lviv.ua
Сторінка Театру у Facebook: https://www.facebook.com/lesia.theatre


0 коментарів

Залишити коментар

avatar