25 Квітня 2024, 20:58 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація книги та проекту «Шевченко на кожен день» - 31 Січня 2019

Презентація книги та проекту «Шевченко на кожен день»

Категорія: «Події»
Дата: 31 Січня 2019 (Четвер)
Час: 20:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Київ
Місце: Книгарня-кав’ярня «Довженко книги.кава.кіно»
Адреса: вул. Васильківська, 1, будівля Довженко-Центру
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 658


31 січня о 19:00 у Києві відбудеться прем’єрна презентація книги та однойменного проекту «Шевченко на кожен день: з Яніною Соколовою».  Захід відбудеться за участі авторів проекту, Міністра культури України Євгена Нищука, представників ЗМІ, партнерів проекту, громадських діячів. Локація заходу — книгарня-кав’ярня «Довженко книги.кава.кіно». 

Головна мета проекту — зробити «Кобзар» настільною книгою українців та глибше розкрити Т.Г. Шевченка через його маловідомі твори. Вірші розподілені на пори року та за датами на щоденне читання.

Особливість книги в тому, що на десятках сторінок розміщені QR-коди, відскакувавши які читач потрапляє на YouTube-канал з відеочитанням віршів у виконанні Яніни Соколової, професійної телеведучої, акторки та співавторки проекту «Шевченко на кожен день».

Окрім відеочитання, книга включає QR-коди з переходом на 12 промо-роликів на соціально-важливі теми. В них зміст роликів розкривається за допомогою відеоряду з архівних джерел або знятих спеціально в рамках проекту. Дії відбуваються під читання віршів Т.Г. Шевченка.


Партнерами проекту «Шевченко на кожен день» стали інформаційні портали та телевізійні вісники «Новое Время», «Еспресо», «5 канал», «Цензор.НЕТ», «UA|TV», громадські організації з популяризації книжкової справи «Літцентр», «Читай.ЮА», масштабна українська типографія «Глобус» і радіо «Країна ФМ».

Проект триває календарний рік (починаючи з жовтня 2018 року). Книга доступна для замовлення на сайті видавництва «Фоліо», інтернет-книгарнях партнерів видавництва та офлайн-книгарнях. Автор і спонсор проекту — генеральний директор видавництва «Фоліо» Олександр Красовицький.


0 коментарів

Залишити коментар

avatar