25 Квітня 2024, 22:16 | Реєстрація | Вхід
Головна » Каталог » ЗМІ » Онлайн-платформи [ Додати іншу організацію ]


Сайт «Літакцент»

«ЗМІ» | Категорія: «Онлайн-платформи»
Київська область
Місто: Київ
Адреса: м. Київ, вул. Волоська, 8/5, к. 110

Тел.: (097) 927 45 36, (044) 463 59 16
E-mail: redaktor@litakcent.com
Сайт | Facebook
Рейтинг: 5.0
Кількість переглядів: 6892


«ЛітАкцент» — спільний проект Національного університету «Києво-Могилянська академія» (творче забезпечення сайту здійснюється за участі наукового центру досліджень сучасної літератури НаУКМА) та видавництва «Темпора».

«ЛітАкцент» — видання, покликане бути провідником у світі сучасного письменства. Той, хто більш-менш систематично відвідує книгарні в Києві, або ж у якомусь іншому місті чи містечку України (там, де вони ще залишилися!), хто має смак до гарної літератури і хоче зіставити свої оцінки новинок із судженнями літературознавців («реєстрових» і «новобранців») – може зазирнути на наш сайт.

Найбільше уваги ми приділятимемо постатям і творам помітним, хоча не будемо оминати й «каламуть» літературного потоку. 
Чіпатимемо й авторитети, особливо «дуті». Тому готуйтеся до зустрічі з думками дискусійними, гострими – і сприйміть їх як запрошення до полеміки. 



Акцент – це вибір, оригінальне міркування, привертання уваги, «орієнтація на місцевості», проте аж ніяк не претензія на остаточність оцінок.

Мандруймо, отож, дорогами сучасної літератури – української і зарубіжної! Сподіваємося, що в цих подорожах ви не будете нудьгувати. Для того й відкриває свої сторінки «ЛітАкцент» – видання для homo sapiens, себто для тих, хто вірить, що Слово і Думка можуть багато.

Матеріали сайту оновлюються щодня.

Команда проекту:

Володимир Панченко – шеф-редактор.
Ірина Троскот – головний редактор
Софія Мамчич - редактор

Наші контакти для відгуків і пропозицій: 

тел.: 044 463 59 16, 097 927 45 36
е-маіl: redaktor[собака]litakcent.com,
м. Київ, вул. Волоська, 8/5, к. 110


Теги: ЛітАкцент