29 Березня 2024, 12:25 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація книги «19 різдвяних історій» в Тернополі - 26 Грудня 2018

Презентація книги «19 різдвяних історій» в Тернополі

Категорія: «Події»
Дата: 26 Грудня 2018 (Середа)
Час: 18:30
Вартість: безкоштовно
Місто: Тернопіль
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Валова, 7-9
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 674


Книгарня «Є» та «Видавництво Старого Лева» книги «19 різдвяних історій» за участю співавторки Надійки Гербіш, яка відбудеться 26 грудня. Початок – о 18:30. Модератор – Юрій Матевощук.

19 сучасних українських письменників написали історії про те, яким різним буває Різдво. Про те, яким різним буває життя. Про значення Різдва, його вплив на долі людей та різдвяні дива розповідатиме співавторка збірки Надійка Гербіш. Кожна історія сповнена надій, переживань та віри в добро. Адже Різдво – це час безцінних подарунків, фантасмагорії та химерних пригод, час, який повертає нас у дитинство та відкриває нові сенси дорослішання. Це пора пошуку умиротворення та батьківського тепла, пора, коли самотність переживаєш особливо гостро. І саме в цей час повсякденність можуть наповнювати чудеса, а іскри любові запалюють життя з новою силою.


«19 різдвяних історій» і справді особлива збірка короткої прози, вона тепла, вона змушує поміркувати про важливе, спонукає згадати якісь особисті історії та моменти. І як це часто буває зі збірками – оповідання тут дуже різні: є веселі та феєрично смішні, а є медитативні, з нотками тихого суму. Словом, усе як в житті», – каже упорядниця збірки Ольга Ренн.


Тернопільська Книгарня «Є», вул. Валова, 7-9. Тел.: (0352) 254 459


0 коментарів

Залишити коментар

avatar