19 Квітня 2024, 01:39 | Реєстрація | Вхід
/ Книжки під ялинку: передноворічний ярмарок у Харкові - 23 Грудня 2018

Книжки під ялинку: передноворічний ярмарок у Харкові

Категорія: «Фестивалі»
Дата: 23 Грудня 2018 (Неділя)
Час: 12:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Харків
Місце: ХНАТОБ ім. М. Лисенка
Адреса: вул. Сумська, 25
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1041


22-23 грудня в холі ХНАТОБу ім. М. Лисенка продовжиться передноворічний книжковий ярмарок-розпродаж «Святковий книжковий ярмарок»
   
У програмі: грандіозний розпродаж дитячих книг (дбаючи про те, щоб книги були доступними для будь-яких верств населення, ми знову організовуємо справжній ярмарок, де можна буде придбати книги за ціною усього від 5 гривень), безкоштовні творчі майстер-класи для дітей (майстер-клас з виготовлення фігурного мила, святкові прикраси власними руками, креативні закладки, тощо), новорічні фотозони, розважальна програма з веселими конкурсами.


23 грудня запрошуємо приєднатися до освітньо-розважальної програми, яку проводитиме французький культурний центр Alliance Française з нагоди року французької мови в Україні.

Відвідувачів «Святкового книжкового ярмарку» чекатиме міні-ярмарок, організований Асоціацією багатодітних сімей «АММА». В його межах відбудеться продаж святкових сувенірів, виготовлених маленькими дітлахами. Всі виручені кошти підуть на придбання швейно-вишивальної машинки, щоб розпочати екологічну програму з пошиття господарських сумок зі старого одягу та вишивкина них різноманітних візерунків. 

Девіз нашого передноворічного свята — «Час хороших книжок і добрих справ».

За традицією, під час ярмарку організатори проводять благодійну акцію. Цього року відбудеться благодійний збір книг, спрямований на створення «інтерактивної полиці» в «Харківській міській дитячій лікарні № 5», що допоможе покращити настрій маленьким пацієнтам і скрасити перебування, прискорити одужання.


Початок: об 11.00. Організатори: видавництво «Віват», Група-компаній «Фактор»


0 коментарів

Залишити коментар

avatar